Zrób zdjęcie telefonem i wygraj zestaw Hama Polska

Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie Zrób zdjęcie telefonem i wygraj zestaw Hama Polska

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #152759 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Redakcja portalu Telix.pl wraz z firmą Hama Polska, dostawcy akcesoriów elektronicznych, organizuje kolejny konkurs fotograficzny na najciekawsze zdjęcie wykonane telefonem komórkowym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192381 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

No to wgrałem kilka zdjęć może któreś się spodoba

• #192382 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

no i ja dodalem dzisiaj dwie fotki

• #230611 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

no i widze ze komentowanie DLACZEGO MOJE ZDJECIE POWINNO WYGAC sie nie przyjelo?

• #230612 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

… i wedlug mnie slusznie. Jesli czyjas jakas fotka mi sie podoba to moge dac komentarz ale wychwalac wlasne? To przesada 😉

• #230647 Odpowiedz
      beata506
      Uczestnik

Ja się cieszę że to redakcja wybiera zdjęcia,bo gdy zostało moje zdjęcie wybrane 😉 to zaraz posypały sie ocenypod moimi zdjęciami (marniutkie)
      Dlatego jestem za 😉

• #230676 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

beata nie tylko pod twoimi. Ktos jak dawniej sypal jedynkami pod wieszoscia fotek konkursowych 😉

• #230954 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

Becia czym ty sie przejmujesz, mi tam mogą nawet zera stawiać. Mam to gdzie… :lol

• #231014 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Informacja dla wszystkich nagrodzonych – nagrody dotarły do Redakcji. Jeszcze w tym tygodniu zostaną rozesłane do wszystkich, których adresy posiadamy. Prosimy także Czytelnika marcys089 o kontakt z Redakcją. Do tej pory nie otrzymalismy adresu do wysyłki nagrody, pomimo 2 e-maili z informacją. Andrzej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Zrób zdjęcie telefonem i wygraj zestaw Hama Polska
Twoje informacje: