Start › Forum › Rozrywka › Konkursy i loterie › Zrób zdjęcie telefonem i wygraj zestaw Hama Polska
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
Kan.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
ferdar
UczestnikNo to wgrałem kilka zdjęć może któreś się spodoba
-
sebi997
Uczestnikno i ja dodalem dzisiaj dwie fotki
-
maar
Klucznikno i widze ze komentowanie DLACZEGO MOJE ZDJECIE POWINNO WYGAC sie nie przyjelo?
-
maar
Klucznik… i wedlug mnie slusznie. Jesli czyjas jakas fotka mi sie podoba to moge dac komentarz ale wychwalac wlasne? To przesada 😉
-
beata506
UczestnikJa się cieszę że to redakcja wybiera zdjęcia,bo gdy zostało moje zdjęcie wybrane 😉 to zaraz posypały sie ocenypod moimi zdjęciami (marniutkie)
Dlatego jestem za 😉 -
maar
Klucznikbeata nie tylko pod twoimi. Ktos jak dawniej sypal jedynkami pod wieszoscia fotek konkursowych 😉
-
ferdar
UczestnikBecia czym ty sie przejmujesz, mi tam mogą nawet zera stawiać. Mam to gdzie… :lol
-
Kan
KlucznikInformacja dla wszystkich nagrodzonych – nagrody dotarły do Redakcji. Jeszcze w tym tygodniu zostaną rozesłane do wszystkich, których adresy posiadamy. Prosimy także Czytelnika marcys089 o kontakt z Redakcją. Do tej pory nie otrzymalismy adresu do wysyłki nagrody, pomimo 2 e-maili z informacją. Andrzej
-
-
AutorWpisy