Zmiany w taryfie pakietowej Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zmiany w taryfie pakietowej Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #152229 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Od 31 sierpnia następują zmiany w Multipakiecie Heyah i będzie można zamówić za darmo jedną z opcji pakietowych Przebieraj Wybieraj już po doładowaniu za 30 zł.

• #229043 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

info sympatyczne, chociaż już nie używam pakietowej taryfy, ale kto wie, może jeszcze do multipakietu kiedyś wrócę…

• #229044 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah pakietowa jest głównie dla tych, którzy chcą tanio dzwonić wewnątrz sieci i na telefony stacjonarne- alternatywa dla Nowej Heyah. Na tej samej zasadzie ja ciągle jestem w Nowym Tak Tak’u, choć odpowiednikiem Nowej Heyah jest Tak Tak Hot. Możliwość darmowego zamówienia wybranej usługi przy najniższym doładowaniu przedłużającym ważność konta- zmiana na lepsze.

• #229045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no właśnie to mnie troche kusi, żeby jednak na pakietową wrócić… chociaż te darmowe smsy w nowej heyah szepczą, żeby jednak zostać przy tym co mam…

• #229046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mnie w tej chwili chyba nic do rezygnacji z równej nie przekona chociaż rzeczywiście obniżka 20 zł to duży plus dla multi:)

• #229047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tak po prawdzie to jak byłam w multi to i tak doładowywałam za 50 zł, ale odkąd obniżyli stawki i przeszłam do Nowej Heyah to 3 dyszki mi wystarczają w zupełności…

• #229048 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba ciągle wielu korzysta z multipakietu, bo rozmowy wewnątrz sieci są, jak widać, albo bardzo tanie, albo darmowe. W Nowej Heyah tylko smsy są darmowe wewnątrz sieci. Ale za to teraz jest chyba podwójne doładowanie w Heyah

• #229049 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no ale jednak te darmowe eski to jednak duży atut

• #229050 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam. Mam pytanie. Czy będąc w taryfie Multipakiet można aktywować jednocześnie kilka pakietów, czy aktywowanie następnego wyklucza ten poprzedni z użytku? Bardzo proszę o odpowiedź… Pozdrawiam

• #229052 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w sumie 30 zeta miesięcznie to nie dużo, a daję darmowy pakiet. 3h dziennie z 1 numerem, czy 25 gr do innych sieci, to naprawdę dobre oferty

• #229053 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No pewnie, że dobre, stawka 25 groszy do innych w multipakiecie jest naprawdę konkurencyjna, zważywszy, że teraz wystarczy 30 zł na doładowanie.

• #229054 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ano. i do tego dorzucić jeszcze podwójne doładowanie i żyć nie umierać

• #229055 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dokładnie, jedno doładowanie za 150 zł i można gadać do następnego podwójnego;P

• #229056 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale promocje w heyah są coraz częściej

• #229057 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To fakt, dlatego myślę, że w międzyczasie pojawi się jeszcze jakiś bonus weekendowy a może nawet potrójne, więc kasa z podwójnego nie zejdzie tak szybko.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Zmiany w taryfie pakietowej Heyah
Twoje informacje: