Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Zmiany limitu w ofercie blueconnect
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość"5 na 6MB "
6 GB powinno być 🙂
-
Anonimowy
GośćRowniez mi sie podoba 2gb limitu za 79zl z ogolnopolskim zasiegiem to bardzo dobra oferta. O ile nie najtansza posrod trojcy.
-
Anonimowy
GośćMówisz o ogólnopolskim zasięgu. Zasięg tak ale internet dobrze i w miarę szybko działa tylko na 3G (HSDPA). Zapomnij o internecie na EDGE no chyba że późno w nocy zamierzasz serfować.
-
Anonimowy
Gośćtrochę racji masz, jednak zawsze można coś ważnego sprawdzić nawet na EDGE. lepsze to niż Play , spotykany w mocno wybranych miejscach.
-
Anonimowy
GośćNo właśnie plus ma taniej i wydaje się też że lepiej się sprawdza w terenie poza większymi miastami. Także era się nie popisuje i pewnie długo większość klientów właśnie iplusa wybierze.
-
Anonimowy
GośćEra odpalila bts 2km ode mnie.zwykla 900,edge srednio100kbs test sim heyah..dobre i to.bo cena za mobilnosc jest predkosc.co mi po POL skoro stacjonarnego neta nie potrzebuje.+ dla ery za rozwoj sieci.oferta na mobilny net bedzie lepsza jak play wreszcie uruchomi edge na pol
-
Anonimowy
GośćTrzeba przyznać ze faktycznie Era naprawdę rozwija się. Co do internetu w dalszym ciągu oferuje najtańszy net z ogólnopolskim zasięgiem za 1GB trzeba zapłacić 49zl zaś w Plusie za 1GB 60zl.
-
-
AutorWpisy