Zmiany Limitów w ofertach blueconnect

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Zmiany Limitów w ofertach blueconnect

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #153726 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dnia 10.12.2009 roku Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era oferuje: możliwość bezpłatnej zmiany parametrów technicznych transmisji danych polegającej na podniesieniu miesięcznego limitu transmisji danych w usłudze blueconnect dla wszystkich: zamiast 1,5 GB – 2GB, 4GB – 5GB.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #186225 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w regulaminie jakoś nie widzę zapisu, że tylko w ofercie z netbookiem. tak czy inaczej bardzo dobra decyzja

• #186226 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też tak myślę. Zawsze przyda się więcej limitu. Zmiany na lepsze tak trzymać.

• #186227 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Te zwiększone limity to chyba obawa przed wejściem w mobilny internet (już trwają testy) przez Cyfrowy Polsat. W końcu nastąpi jakaś zmiana w tej dziedzinie. Dotychczas W3 dyktowała warunki i ceny, a teraz sama zapowiedź CP spowodowała te limity i obniżki i tak samo postąpił plus uruchamiając dodatkowe nadajniki Hspa.

• #186228 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No Cyfrowy Polsat jak najbardziej może zrobić zamieszanie na rynku. Wreszcie wchodzi jakaś konkretna konkurencja, bo do tej pory tylko Play był alternatywą, jednak mają bardzo małe prędkości. Nie to co szykuje się w CP

• #186229 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie w Play małe prędkości rażą a notoryczne braki w zasięgu tylko w sumie w dużych miastach ten zasięg jest, poza już nie. W3 może i oferuje trochę droższy ten mobilny net i z mniejszymi limitami ale ich net jest wszędzie i o zasięg nie trzeba się bać, prędkość też nie najgorsza.

• #186230 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja już testuje internet w CP i powiem Wam, że prędkości naprawdę robią wrażenie. Wcześniej korzystałem z internetu w iplusie i nie ma porównania.

• #186231 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja do tej pory korzystam z usługi PLAY, jednak i zasięg i prędkości nie są ciekawe. W Erze limity i koszty nie idą w parze, ze sobą. Chętnie zmienię ofertę na Cyfrowy Polsat, bo z tego co trochę poczytałem jest całkiem niezłą ofertą.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Zmiany Limitów w ofertach blueconnect
Twoje informacje: