Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Złote Anteny Świata Telekomunikacji
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikW tegorocznej edycji konkursu Kapituła przyznała nagrody w dziesięciu kategoriach. Nagrody wręczali pani Magdalena Gaj, wiceminister infrastruktury, pani Anna Streżyńska, prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej oraz pan Wiesłam Migut Przewodniczący Kapituły Złotych Anten Świata Telekomunikacji.
-
Anonimowy
GośćNie dziwie się decyzji. Pierwsza w Polsce taka usługa, która naprawdę ułatwia życie. Pewnie nagrodę przyznali za sam pomysł, ale warto dodać że obecnie kosztuję to 5 pln miesięcznie i dają 1000 minut ze strefy do Ery i na stacjonarne – najtańszy stacjonarny telefon an rynku powstaje
-
Anonimowy
GośćNo rzeczywiście, tylu minut za 5 zeta to nawet Play nie daję 🙂 z tego co można wyczytać w necie, to realny zasięg tej usługi zwykle znacznie przekracza obiecane 500 metrów, podobno nawet kilka kilometrów czasem obejmuję. a wtedy to już jest konkretna oferta
-
Anonimowy
GośćUsługą roku powinna być: Play Online na Kartę czyli szybki internet bez umowy za bardzo niewielkie pieniądze. To prawdziwa rewolucja na polskim rynku. 2Gb danych za zasilenie 30zł – tego nikt inny nawet dziś nie daje w połowie – heh nawet w 1/10.
-
Anonimowy
Gość@ richo – ale sama w sobie usługa nie jest nowa – po prostu dobre warunku ogólnie znanego internet pre-paid. A Numer Stacjonarny to nowość w Polsce, więc rozumiem ten wybór
-
Anonimowy
GośćNo to jest to dobra promocja. Szkoda, że marketing daje ciała i brak linka w "stacjonarnym". Ideał dla starszych osób i mieszkających poza miastem. Ciekawe czy play uruchomi taką zintegrowaną usługę do fresza. Przydałoby się bo z ery wychodzę. Zresztą tam jest tylko do abo a ja omijam abo szerokim łukiem.
-
Anonimowy
Gośćdla mnie stacjonarny telefon jest potrzebny do instalacji np. freedoma znaczy netu
-
Anonimowy
GośćNo proszę, nawet branża potrafi docenić TP. tylko trochę się to różni z obiegową opinią, ciekawe tylkow którą stronę
-
Anonimowy
Gośćricho – dokladnie sama w sobie zadna nowosc. W dodatku mocno ograniczona i to najwazniejsza rzecza 1mb/s i do tego zasiegiem… zasieg jeszcze zostawia duzo do zyczenia. Zas numer stacjonarny w telefonie komorkowym jest naprawde rewelacyjna i przelomowa rzecza.
-
Anonimowy
GośćWłaśnie dla mnie najważniejszy zasięg dlatego jak wybietałem mobilny internet to zdecydowałem sie na orange. Nie urządza mnie zasię tylko w dużych miastach bo jak gdzieś wyjeżdzam też chce mieć dostęp do sieci. A swoją drogę to dość interesujące rozłożenie tego roczynych wyróźnień…
-
Anonimowy
Gośćtak myślałem że Era domowa może dostać jakieś wyróżnienie. Z tą strefą fajnie wymyślili
-
Anonimowy
GośćEra numer stcjonarny zgadzam i popieram w 100% naprawde ciekawy pomysl, nowatorski w zasadzie tylko oni to w tej chwili oferuja i nie zapowiada sie by inni operatorzy wprowadzili taka samo badz podobna usluge. W dotatku Era daje niezle paki minut dodatkowo wiec jest bardzo ciekawa oferta. takze nagroda sluszna.
-
-
AutorWpisy