Z internetu korzysta ponad 20 milionów Polaków.

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Z internetu korzysta ponad 20 milionów Polaków.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #155685 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Money.pl sprawdził, jak ten stan prezentuje się po ponad 17 latach od przyłączenia Polski do globalnej sieci. Z raportu wynika, że z internetu korzysta ponad 20 milionów Polaków. Mamy dwunaste miejsce na świecie pod względem liczby internetowych adresów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #175055 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heh, wejdzie ustawa "piracka" i momentalnie liczba polakow posiadajacych internet spadnie o 90%.. 😉 Pozostana tylko firmy z netem i osoby prowadzace blogi.. ;p Moim zdaniem powinny byc jakies male oplaty miesieczne za sciaganie z netu to wtedy oplacalo by sie miec neta i do tego szybkiego neta! 🙂 No ale po co, skoro kure znoszaca zlote jaja mozna zarznac i tym samym zjesc obfita kolacje? No ale co na sniadanie? Resztki? :/ Paranoja…

• #175056 Odpowiedz
      majko
      Członek

a ja się zastanawiam jak oni sprawdzaja tą liczbę… bo ja sam mam dostep podwójny do netu – w domu kabel a do laptopa orange free to nowe na próbę… czyli figuruję jako 2 internautów??

• #175057 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja mam w domu radiowke,w lapku playa,a w telefonie opere mini i skyfire ktore to jeszcze inne maja IP.Zawyzam srednia 🙂

• #175058 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

TrustNoOne-piractwa sie nieda zlikwidowac to tak jak z prostytucja.Mijaja stulecia a ona ma sie dobrze 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Z internetu korzysta ponad 20 milionów Polaków.
Twoje informacje: