Z Heyah do Era –rusza oferta przeniesienia numeru

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Z Heyah do Era –rusza oferta przeniesienia numeru

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155366 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polska Telefonia Cyfrowa przygotowała dla użytkowników Heyah usługę przeniesienia numeru telefonicznego do sieci Era. Zainteresowani użytkownicy Heyah, będą mogli przejść do sieci Era zachowując swój dotychczasowy numer.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177001 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taka opcja już kiedyś była…ale z niej zrezygnowano.

• #177002 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobra wiadomosc. Symboliczne koszty przejscia, jest oki. No i proste zasady i dobrze.

• #177003 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A z Ery do Heyah można przejść?

• #177004 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

Też bym tak chciał 🙂 Ale tak czy inaczej jak wejdzie w życie nowa ustawa telekomunikacyjna, to będzie można zmieniać operatorów bez opłat w ciągu doby – pre-paidy chyba tez, więc nie będzie z tym problemu.

• #177005 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja tego nie rozumiem komu może się opłacać przenosić swój nr z heyah do ery… Trzeba być naprawde głupim bo heyah ma w porównaniu do ery o wiele lepszą oferte i według mnie w erze w ogóle nie opłaca się trzymać numeru, chybaże jeśli chodzi o ere biznes 😛

• #177006 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o tę darmową przenoszalność, to wydaje mi się, że chodzi głównie o przenoszenie numerów pomiędzy operatorami. Przepisy mogę nie dotyczyć przenoszenia numerów pomiędzy ofertami będącymi własnością jednego operatora…choć ustawa ma być tak skonstruowana, że to użytkownik będzie właścicielem numeru.

Kazaknst, od kilku lat mam TT- bo mi się najbardziej opłacał. I na dzień dzisiejszy TT opłaca mi jeszcze bardziej. Najtańsze wewnątrzsieciowe i na stacjonarne. Podwójne doładowania sprawiają, że stawki wyjściowe do innych sieci są takie, jak u konkurencji. Na razie nie mam zamiaru zmieniać operatora.

• #177007 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Chodzi tutaj o przeniesie numeru do wersji abonamentowej, a nie na kartę, co jest wyraźnie zaznaczone w tekście.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #177006 w Z Heyah do Era –rusza oferta przeniesienia numeru
Twoje informacje:

Anuluj