Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Z Heyah do Era –rusza oferta przeniesienia numeru
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
zypolek.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTaka opcja już kiedyś była…ale z niej zrezygnowano.
-
Anonimowy
GośćDobra wiadomosc. Symboliczne koszty przejscia, jest oki. No i proste zasady i dobrze.
-
Anonimowy
GośćA z Ery do Heyah można przejść?
-
johnny-18
CzłonekTeż bym tak chciał 🙂 Ale tak czy inaczej jak wejdzie w życie nowa ustawa telekomunikacyjna, to będzie można zmieniać operatorów bez opłat w ciągu doby – pre-paidy chyba tez, więc nie będzie z tym problemu.
-
Anonimowy
Gośćja tego nie rozumiem komu może się opłacać przenosić swój nr z heyah do ery… Trzeba być naprawde głupim bo heyah ma w porównaniu do ery o wiele lepszą oferte i według mnie w erze w ogóle nie opłaca się trzymać numeru, chybaże jeśli chodzi o ere biznes 😛
-
Anonimowy
GośćJeśli chodzi o tę darmową przenoszalność, to wydaje mi się, że chodzi głównie o przenoszenie numerów pomiędzy operatorami. Przepisy mogę nie dotyczyć przenoszenia numerów pomiędzy ofertami będącymi własnością jednego operatora…choć ustawa ma być tak skonstruowana, że to użytkownik będzie właścicielem numeru.
Kazaknst, od kilku lat mam TT- bo mi się najbardziej opłacał. I na dzień dzisiejszy TT opłaca mi jeszcze bardziej. Najtańsze wewnątrzsieciowe i na stacjonarne. Podwójne doładowania sprawiają, że stawki wyjściowe do innych sieci są takie, jak u konkurencji. Na razie nie mam zamiaru zmieniać operatora.
-
zypolek
CzłonekChodzi tutaj o przeniesie numeru do wersji abonamentowej, a nie na kartę, co jest wyraźnie zaznaczone w tekście.
-
-
AutorWpisy