Xperia X10 upgrade do wersji 2.1 (video)

Start Forum Sprzęt Sony Xperia X10 upgrade do wersji 2.1 (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #150977 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Firma Sony Ericsson wydała polskojęzycznej instrukcji video, która krok po kroku objaśnia, jak zaktualizować swój telefon Xperia X10 do nowej wersji Androida i jakie zmiany przynosi aktualizacja.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237754 Odpowiedz
      herolda
      Członek

Niesamowite, firma się stara a tu jeszcze jęczenie, fakt że mogło być wcześniej ale obiecywał ktoś MT?Dają a miało nie być to taki negatyw? A porównywanie X10 do c510 ( miałeś X10 w ręku? włączoną?;)) i jechanie po 2.1 bez podawania JAKICHKOLWIEK argumentów jest najlepszym dowodem na to jak kiepskim pomysłem są komentarze w intersieci – bez refleksji i sensu.

• #237756 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie myślałem, że po update moja komórka będzie działała naprawdę szybciej… nawet bateria dłużej trzyma 😀 Czy coś wiadomo o Multitouch??
      dzięki za odpowiedź!

• #237782 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@tomasz13
      Ja też nie wierzyłem, że będziemy mieć update Androida…
      no ale teraz mamy doczekać do multidotyk, ale chyba ta funkcja już nie jest potrzebna, ponieważ mediascape już posiada coś podobnego.
      Ja tak sądzę, że multitouch nie będzie w tym roku, tylko w 2011, ale chyba warto będzie do tego też doczekać.

• #237870 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

o ile dobrze wiem nie będzie multitouch,tylko funkcja pinch zoom (z podobną funkcji do multitouch) do przeglądarki internetowej i google maps.więc myślę że jest jeszcze potrzebny…

• #238141 Odpowiedz
      alicka
      Członek

Wiem że tylko teraz wyszedł Android 2.1 ale słyszałam że za nie daleko będzie dla X10 nowy update Android Froyo 2.2. Nie wiem czy to jest prawda ale na angielskim forum czytałam że już zaczęła się praca nad tym nowym androidem. Ktoś może to potwierdzić albo dementować ?

• #238231 Odpowiedz
      kruger22
      Członek

haha, myślałem, że Ewelina to jakieś pseudo nowego softu 😀 no teraz widzę, że to jest pomocny filmik tylko z panią Eweliną. Podoba mi się, że SE zrobił taki filmik dla nas, dla mnie to dużo pomoże. mam jeszcze 1.6, ale już za dużo zastanawiam się nad aktualizacją do 2.1 🙂 jestem ciekaw, czy na prawdę będę mógł nakręcić filmy w jakości HD?
      czy ktoś ma już doświadczenia?
      czekam na odpowiedź.

• #238331 Odpowiedz
      danek
      Członek

chyba już pisałem, ale też jestem po zainstalowaniu nowego softu, jestem bardzo zadowolony z tym oprogramowaniem.

• #238912 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pewnie już wypróbowałeś, ale do innych muszę powiedzieć, że telefon naprawdę umie nakręcić widea w jakości Hd, ale jeżeli ktoś nie uwierzy, proszę trochę poszukać na necie, można znaleźć recenzje a także widea nakręcone z tym telefonem.owszem ja też mogę potwierdzić tę informację:)
      miłego dnia wszystkim 😀

• #239273 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wiewiórka: Pinch Zoom to część Multitoucha więc dlatego piszą wszędzie że będzie MT w Xperii.

alicka: Widziałem że ktoś pisał że w pierwszym kwartale roku 2011 będzie nowy update a inni użytkownik pisał mi że drugom, ale był taki też który mówił że nie będzie niczego takiego. Moim zdaniem będzie bo z tą aktualizacją będzie działać ta funkcja pinch zoom. Tylko jeszcze nie wiadomo kiedy… Mam nadzieje że nie będzie trzeba więcej niż pół roku czekać..

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Xperia X10 upgrade do wersji 2.1 (video)
Twoje informacje: