Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wszystkie rozmowy w Erze za 0 zł -telefony
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćA do Heya? Nie przyznają się ?
-
Anonimowy
GośćZafascynował mnie 11 pkt regulaminu promocji: "W
przypadku wykonywania przez Abonenta w ramach usługi
Rozmowy w Erze za 0zł połączeń o charakterze
wskazującym na nadużycie, przekraczających
dwukrotnie średni ruch generowany przez Abonentów
korzystających z tej usługi, tj. średnie wykorzystanie
usługi Rozmowy w Erze za 0 zł zgodnie z jej
przeznaczeniem przez całą bazę użytkowników tej usługi,
Operator zastrzega sobie prawo do wyłączenia usługi" To
znaczy że co? Mam się bać korzystać z przyznanego
pakietu minut, bo jak przekroczę dwukrotnie znaną tylko
IM średnią wykorzystania, to mi go zabiorOM? I zostanę z
cyrografem na 2 lata, do następnej superpromocji?
-
Anonimowy
Gośćto zabezpieczenie jakieś . taki punkt, który musi być w regulaminie, ale który w praktyce jest nie wykorzystywany. nie ma co się go obawiać, lepiej się cieszyć z ilości minut i ceny pakietu
-
Anonimowy
GośćWidze, ze na polu biznesowym robi sie wieksza konkurecja. Chociaz moim zdaniem orange ciagle ma lepsza oferte. Nawet patrzac tylko na sam poczatek uzytkowania sieci – orange daje 120 zl za przeniesienie numeru. Inni nic. Ciekawe jak to sie dalej potoczy.
-
Anonimowy
GośćTo prawda też to zauważyłem coraz ciekawie i coraz lepiej .Teraz Era wypuściła naprawdę dobrą ofertę no i bardzo korzystną jak nie patrzeć 5tys minut przy takich opłatach jak 5 czy nawet 10zł to grosze są.
-
Anonimowy
Gośćdota za samo przejście dają 120pln? Ale za przejście z innej sieci czy ze swojej też?
-
Anonimowy
GośćLepiej mieć dobrą usługę na stałe, niż mały bonus pieniężny na start, a potem i tak ładuje się operatorowi znacznie więcej, niż u innych. 120 zł w taryfie biznesowej do śmieszne pieniądze. Za przejście do prepaidów też daję: PF -> 60zł, do Tak Taka -> 200zł.
-
-
AutorWpisy