Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Wojciech Jabczyński o sieci 4G Play: Ściema roku
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikRzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński na swoim blogu nazwał ściemą roku start 4G w Playu. – Bartkowi i jego zespołowi gratuluję kreatywnego podejścia do rzeczywistości, ale jestem przekonany, że klientów takimi pomysłami nie przekonacie, co widać na forach telko – podkreslił.
-
Anonimowy
GośćKreatywne podejscie do klienta odzwierciedlaja nowe taryfy fancuzików 🙂 czytaj orange
Uważają ,że Polak głupi i kupi .
W Longplay bez telefonu mam 340 minut za 30 zł na 12 miesięcy 🙂 -
Anonimowy
GośćCiekawe, że Jabczyński nie odnosi się do swoich „ściem” gdy na forach ludzie piszą o 20-megowej neostradzie z szybkością rzeczywistą do 1 mega. No ale lepiej poniuchać u sąsiada niż posprzątać swoje podwórko. Dzięki temu oranż robi się taki swojski, mniej francuski…
-
KamilBakowski
Członek#lesiobe, nie mowa tu o telefonach, a o kampanii reklamowej, która wprowadza klienta w błąd. Play nie jest siecią 4G, standard telefonii komórkowej HSPA+ nie jest postrzegany jako rozwiązanie 4G. Jest to nic innego jak sieć 3.5G. Będzie z tego afera…
-
Anonimowy
GośćAfera by była w przypadku gdydy z takim newsem wyleciala TP albo Orange… a że to PLAY to bedzie cisza i nikt ich nie przyczepi…
-
Anonimowy
Gośćno wszystko co złe widzi się u sąsiada u siebie ma się czyste ale to nie tylko w telekomunikacji tak jest u zwykłych ludziach też tak jest o moja córka to tak o jaki mój zięć dobry itp każdy chwali swoje a a u siebie nic nie widzi to tak jest z każdym i tak zawsze będzie a jeśli chodzi o telekomunikacje to jak wiadomo o co chodzi to o kasę chodzi
-
Anonimowy
GośćTo jest odwrócenie uwagi od swojej niewydolnej sieci. Panie Jabczyński: te wasze 3g na waszej mapce zasięgu to jest często tylko w teorii. W Play 2g szybciej i stabilniej często działa niż u was niby 3g. A poza tym proszę się wziąć za swoją sieć, gdzie w ramach przedłużania umowy przez telefon oferuje się inne warunki, a jak kurier przywozi umowe to jest na niej zupełnie co innego. I to nie tylko mnie tak próbowano oszukać kiedy jeszcze u was bylem. Proponuję zaoferować swoim abonentom naprawdę korzystne i przejrzyste warunki żeby ich do siebie przyciągnąć, a nie oczerniać innych próbując zrazić ludzi do innej sieci. Czy Pan myśli że w ten sposób zwiększy sie wam liczba abonentów? Nie tędy droga. Na całe szczęście ludzie umieją liczyć i widzą co im się bardziej kalkuluje. Wystarczy porównać oferty. Na koniec dodam jeszcze, że odkąd mam tel. w Play, nie zdażyło mi się jeszcze aby ktoś się nie mógł do mnie dodzwonić jeżeli byłem w zasięgu sieci. W Orange to już było nagminne że włączała się poczta głosowa, a o przerywanych połączeniach nie wspomnę. Tutaj jadąc gdzieś po Polsce przełączam się na Plusa i mam o wiele lepszy zasięg niż ma Orange, bez żadnych przerw.
-
Anonimowy
GośćCzy są jeszcze jacyś kretyni którzy wierzą w reklamy i komunikaty Play? :lol
l
Gazeta Prawna:
'Mamy największą sieć 4G w Polsce – Prezes P4 przyznaje, że to marketingowy trik’ – itd. itp. czyli kolejne 'ble, ble’ i nawet już nie ukrywają ściemniania
Play już kilka razy przekładał 'szybki’ internet, jakość jak miał tak ma denną a internet PlayOnline nadal w praktyce jest OFFline…
Ciągle tylko Play propaganda i nic więcej.
Ktoś się jeszcze na to nabiera? :lol
ps. o szeroko opisywanej w prasie sprawie fałszowania przez Play podpisów klientów na umowach nie wspomnę… -
Anonimowy
Gośćznalezione w sieci – niezłe i na ten temat :lol
Romans Prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej Anny Streżyńskiej i Play najgorszego operatora trwa i kwitnie.
Operator Play dzięki Streżyńskiej od lat dotowany milionami zł. kosztem nieświadomych abonentów dzwoniących do Play i kasujący haracz z podniesionej opłaty został nagrodzony w Raporcie UKE.
więcej – http://www.play-uke.blog.onet.pl
-
Anonimowy
GośćORANGUTAN CHYBA KONA , JAK TAK ATAKUJE I UZYWA TAKICH METOD , NARESZCIE!!!!!!
-
Anonimowy
GośćMa ktoś już to? Jakie prędkości max? Jaki ping niższy niż HSDPA?
-
Anonimowy
Gość„[u]4G w Play[/u]” to od kwietnia 2011, a [u] prędkość max. do [b] 2 Mb/s [/b] [/u].
To tak jakby Fiata 126p nazywać Ferrari Enzo
🙁
-
-
AutorWpisy