Start › Forum › Sprzęt › Nawigacje GPS › Wjechała do lasu, bo tak nakierował GPS
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNajpierw ustawi sobie trase najkrotsza a potem zdziwienie ze droga wiedzie przez las. Po co debilom GPS ? Za akcje policji powinna zaplacic ze swego konta. Ja za idiotke nie chce placic !!
-
Anonimowy
GośćNo genialna ta baba i policja, miała GPS to trzeba było podać pozycję a nie helikopter wysyłać!? Niech ją obciążą kosztami to się może nauczy nawigację obsługiwać.
-
Anonimowy
Gość@ Rychu – chyba nie korzystales nigdy z GPS… :/ Jesli wyprowadzil ja w pole to jak miala podac swoja lokalizacje? (czytaj blednie ja pokierowal to lokalizacja nie bedzie sie zgadzac…)…
-
Anonimowy
GośćHeheh, kiedys testowałem darmowa nawigacje Nokii. Chciałem, żeby mnie doprowadziła do apteki oddalonej o 7-8 minut spacerem. Wyszedłem na drugim końcu osiedla. Od tej pory nie wierzę w darmowe programy…
-
Anonimowy
GośćNiesamowity news…chyba naprawde nie macie o czym pisac
PIERDOŁY
-
Anonimowy
Gość@ Gacek – zaskocze cie ale bedac w Polsce (mapa platna i sprzet tez dobry-nowy) wpisalem trase itp no i moje zaskoczenie bylo takie, ze doprowadzic mnie to chcialo do jakiegos miejsca w Iranie… :/ Wspolrzedne tez byly nieprawidlowe. Ot poprostu mapa i satelity niezbyt chyba sie dogaduja czasami. A i za kazdym razem jak sie wybierze to samo miejsce (podajac miejscowosc i precyzujac co do lokalizacji) to pokazuje sie ten nieszczesny Iran… 🙂 Od tamtej chwili ZAWSZE sprawdzam cala trase zanim wyrusze… czyli KTOS ma racje.
-
-
AutorWpisy