Wiosna w 36.6 -29 gr za minutę, 5 gr SMS

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wiosna w 36.6 -29 gr za minutę, 5 gr SMS

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #155532 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od poniedziałku tj. 1 czerwca Polkomtel, operator sieci Plus, wprowadza nową ofertę dla użytkowników pre-paid usługi 36.6. W ramach nowej oferty zaproponuje: rozmowy głosowe do wszystkich (bez Play) – 29 gorszy, SMS – 5 groszy oraz darmowy dostęp do mobilnego internetu w pakietach oraz bezpłatne Gadu-Gadu po doładowaniu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #175921 Odpowiedz
      Qma
      Członek

Play Fresh te| bdzie miaB now stawk za eski, jednak w pakiecie.

• #175924 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no właśnie o jakie esy chodzi??

• #175925 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W ramach Promocji Esy Darmesy Użytkownik dostawał Pakiety SMS za każde zasilenie kwotą co najmniej 10 zł. SMS z Pakietu można wykorzystać wysyłając wiadomości do wszystkich krajowych sieci komórkowych.

• #175926 Odpowiedz
      Fawu
      Uczestnik

Hm, internet wychodzi 100kB za 1 grosz, mam starter (nagroda z Telix)! tylko jak długo pakiecik będzie ważny?

• #175927 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czytać nie umiesz czy może czytasz bez zrozumienia pisze jak byk :

Pakiety są ważne przez 30 godzin od momentu aktywacji.

• #175928 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

Jak nie będzie gadki szmatki to już się z nimi żegnam hehe 🙂 w ogóle w plusie jestem bardzo nielojalny – co miesiąc nowy nr, zawyżam im statystyki…

• #175929 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No to papa 36.6

• #175930 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wziąłem to 36i6 dla darmowego numeru w plusie bo akurat nie było tej promocji w simplusie. Bez gadki szmatki i smsów bez limitu w sieci starter poleci do kosza. Marka 36i6 miała być skierowana do leniwej bezideowej młodzieży żeby wszystko mieli podane jak na talerzu. Ha ha ha a teraz żeby zadzwonić taniej to wklepuj numery kodami 😀 Wystarczyło obniżyć stawke 29 gr. poza sieć 9 gr w sieci i pozostawić obecne promocje – esy floresy i gadka szmatka. Wtedy to by była oferta lepsza niż simplus a jest strasznie pogmatwana. Dobrze że mam jeszcze play fresh 😀

• #175932 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nic nie piszą o zamknięciu esów floresów i gadki szmatki na miesiąć. Z tego co wysyłali smsami to zamykają esy darmesy i gadka szmatka 24h.

• #175934 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niestety, gadke szmatke na miesiac tez zamykaja… porobowalam wstukac kod na gadke na miesiac i niestety: usluga niedpostepna…;/ w takim razie ja tez zegnam sie z 36i6…

• #175935 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Porazka ;/ to nawet w orange mam 29 gr za minute do wszystkich sieci i nie musze wpisywac jakis numerow i placic za to dodatkowo ;/ sama aktywacja wszystkich nr to 36 zl no totalny bezsens ;/ gg za doladowanie wow az 7dni ;/ poza tym te gg i pakiety internetowe przed zmiana oferty kosztowaly i tak grosze wiec nie wiem po co takie wymyslanie ;/ beznadziejna oferta. A koniec gadki szmatki to najgorsze co moze byc ;/ no ale naszczescie znalazlem podobna oferte 🙂 z 36i6 rezygnuje ;P

• #175936 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zaszokowalo mnie dzisiaj jak chcialem wlaczyc gadke-szmatke. . . Teraz to wszystko juz jest bez sensu. Jak w ciagu 2 tygodni nie zwroca tego pakietu, to ja rezygnuje z 36i6! no co za zlodzieje! co ja mam teraz placic 90 groszy za 10 minut? no bez przesady! pasozyty. Nawet dobrze zasiegiem 3g nie potrafia pokryc, a teraz jeszcze pakiety kradna? ale ja durny, ze zasililem konto. . .

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Wiosna w 36.6 -29 gr za minutę, 5 gr SMS
Twoje informacje: