Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wiosenna obniżka abonamentu w One Play 65
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćRabat raczej maly, mogli by dac jakies potezne paki lub cus bo sam rabat to malo kusi, najlepszy bym by internet ale net w Play i tak drogi wiec raczej tego nie wprowadza i wszedzie jakies rabaty nudne, zmienili by plyte.
-
Anonimowy
Gośćdo nick ale widac klienci akceptuja taka taryfe z rabatem 15 wiec jak chca taki rabat widac play tak zdecydował ze taki rabat bo widac ze im playowi taki abonament sie dobrze sprzedaje wiec niech robia jak robia jak bedzie za nudne i klientów nie bedzie szybko go zmienia
-
Anonimowy
GośćZastanawiające jest, że podobna promocja w pomarańczowej sieci o nazwie Orange poleca wywołuje drwiny u pleyowców. Moim zdaniem każdy sam wybiera ofartę, która mu pasuje. A od komentatorów oczekuję merytorycznego komentarza nie drwin. Warto dodać, że drwina określa komentującego i oznacza, że nie ma nic do powiedzenia na dany temat. Jestem zainteresowany tą ofertą i oczekuję informacji czy warto.
-
Anonimowy
GośćBen chcesz skorzystać z Orange Poleca? Ja mam od dwóch tygodni i niewiele pewnie mogę o niej powiedzieć ale nokia e63 sprawuję się świetnie, ale to tel biznesowy więc można się było tego spodziewać. Oferta sama w sobie zła nie jest, mimo wady w postaci 36miesięcznej umowy nadrabiają z nawiązką tańszymi kosztami za minutę.
-
-
AutorWpisy