Wiosenna Muzyka na czekanie gratis w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wiosenna Muzyka na czekanie gratis w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #152852 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W dniach 11.03-24.03 realizowana będzie kampania SMS „Wiosna w Muzyce” skierowana do klientów posiadających ofertę mix lub na kartę w sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191816 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No cóż darmowo warto wypróbować, potem cena nie odbiega od standardu w innych sieciach.

• #191817 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A jakim kodem wylaczyc???

• #191818 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

najprosciej w panelu play24

• #191819 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja wczoraj włączyłem 😛 2zł to nie majątek ale nie mają zbyt ciekawych kawałków ..

• #191820 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Włączenie takiej usługi to lekceważenie naszych rozmówców. Przecież nie muszą mieć takich samych gustów muzycznych , dlaczego więc katować ich naszymi (-: Zawsze mnie śmieszy a często i irytuje gust muzyczny takiego użytkownika i jakość "umilacza" . Poza tym takie połączenie bardzo przypomina połączenia się z infolinią . A za to jeszcze taki "meloman " gotów jest płacić .

• #191821 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Lucek masz racje, ale skoro sa tacy co to kupuja to czemu nie sprzedawac ? Ile konkursow smsowych jest w telewizji …. . Jaka na tym kase sie trzepie ! Za głupote trzeba płacic a tu przynajmniej głupole płaca dobrowolnie i bez wiekszej szkody. Chociaz moim zdaniem opłata po jakims czasie powinna rosnąć bo za głupote powinno sie słono płacic.

• #191822 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play zaczyna zarabiać. Pewnie zapodadzą jakaś lipną muzyczkę na spróbowanie. Wg mnie te granie na czekanie to strata kasy.

• #191823 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

E, inne sieci mają to od dawien dawna. Play czasami zadziwia swym opóźnieniem w podstawowych usługach

• #191824 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zadziwia ? to staje się żenujące. Przechodzenie minut z miesiąca na miesiąc w ofertach abonamentowych w innych sieciach jest praktycznie od zawsze. W Play dalej nie ma 😀

• #230138 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Te kawałki są żenujące.Zero największych przebojów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #230138 w Wiosenna Muzyka na czekanie gratis w Play
Twoje informacje:

Anuluj