Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wiosenna Muzyka na czekanie gratis w Play
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNo cóż darmowo warto wypróbować, potem cena nie odbiega od standardu w innych sieciach.
-
Anonimowy
GośćA jakim kodem wylaczyc???
-
Anonimowy
Gośćnajprosciej w panelu play24
-
Anonimowy
Gośća ja wczoraj włączyłem 😛 2zł to nie majątek ale nie mają zbyt ciekawych kawałków ..
-
Anonimowy
GośćWłączenie takiej usługi to lekceważenie naszych rozmówców. Przecież nie muszą mieć takich samych gustów muzycznych , dlaczego więc katować ich naszymi (-: Zawsze mnie śmieszy a często i irytuje gust muzyczny takiego użytkownika i jakość "umilacza" . Poza tym takie połączenie bardzo przypomina połączenia się z infolinią . A za to jeszcze taki "meloman " gotów jest płacić .
-
Anonimowy
GośćLucek masz racje, ale skoro sa tacy co to kupuja to czemu nie sprzedawac ? Ile konkursow smsowych jest w telewizji …. . Jaka na tym kase sie trzepie ! Za głupote trzeba płacic a tu przynajmniej głupole płaca dobrowolnie i bez wiekszej szkody. Chociaz moim zdaniem opłata po jakims czasie powinna rosnąć bo za głupote powinno sie słono płacic.
-
Anonimowy
GośćPlay zaczyna zarabiać. Pewnie zapodadzą jakaś lipną muzyczkę na spróbowanie. Wg mnie te granie na czekanie to strata kasy.
-
Anonimowy
GośćE, inne sieci mają to od dawien dawna. Play czasami zadziwia swym opóźnieniem w podstawowych usługach
-
Anonimowy
GośćZadziwia ? to staje się żenujące. Przechodzenie minut z miesiąca na miesiąc w ofertach abonamentowych w innych sieciach jest praktycznie od zawsze. W Play dalej nie ma 😀
-
Anonimowy
GośćTe kawałki są żenujące.Zero największych przebojów
-
-
AutorWpisy