Windows Phone 7 z funkcją wielozadaniowości, przeglądarką Internet Explorer 9- pierwszy update w mar

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Windows Phone 7 z funkcją wielozadaniowości, przeglądarką Internet Explorer 9- pierwszy update w mar

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #150138 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Na wczorajszej konferencji na targach MWC 2011 w Barcelonie CEO firmy Microsoft, Steve Ballmer poruszył kilka istotnych kwestii związanych z przyszłością Windows Phone 7. Pierwszy update systemu z funkcją kopiuj&wklej pojawi się już na początku marca tego roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243775 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem czy Windows Phone odniósł czy odniesie sukces, ale ja osobiście jestem zachwycony ! Sprzęt ( LG E900 ) w zasadzie spełnia moje oczekiwania, a tych które nie spełnia na pewno spełni w najbliższej przyszłości wraz z kolejnymi aktualizacjami.
      Owszem, miałem dylemat na co „postawić” ale wybrałem Windows Phone i ciesze się z wyboru, wyboru a nie z „musu”
      Myślałem również o Androidzie – Samsung Galaxy S i iPhone 4 Apple, jednak po doswiadczeniach innych osób oraz całej masie przeczytanych testów i recenzji, zdecydowałem inaczej.
      Pozdrawiam wszystkich obiektywnych.

• #243780 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

System fajny lecz hardware niedzisiejszy. Telefony z win7 w porównaniu z Androidem są dużo droższe co też jest porażką. Na NWC nie przedstawiono żadnego nowego modelu co pokazuje jak się sprzedają, a raczej nie psrzedają…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Windows Phone 7 z funkcją wielozadaniowości, przeglądarką Internet Explorer 9- pierwszy update w mar
Twoje informacje: