Wielozadaniowość w iPhone OS 4.0 na wideo

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wielozadaniowość w iPhone OS 4.0 na wideo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #152568 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Na wczorajszej konferencji gigant z Cupertino zaprezentował nową wersję oprogramowania dla telefonu iPhone, zgodnie z wcześniejszymi plotkami iPhone OS 4.0 będzie pozwalał na uruchamianie zewnętrznych aplikacji w tle. W rozwinięciu wiadomości wszyscy z Was, którzy są ciekawi jak wygląda wielozadaniowość w iPhone OS 4.0 znajdą wideo prezentujące tą funkcję.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193457 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przecież w każdym telefonie za kilka zł jest wielozadaniowość …czy Apple już nie ma się czym chwalić ?Skończyły się pomysły tego cudownego sprzętu?

• #193458 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ehh sam nie wierzę że bronię iPhona ale cóż… 🙂 no więc kolego po pierwsze weź pod uwagę, że iPhone POSIADAŁ już wielozadaniowość ( sprzętowo ) ale NIE dla aplikacji ściąganych z internetu. Po drugie nie dziwię się obawom Appla – wyobraź sobie, że przeciętny mieszkaniec kraju zza oceanu – nie potrafi określić gdzie na mapie leży Polska – teraz wyobraź sobie że taka osoba użytkuje telefon o mocach przerobowych niewielkiego komputera osobistego uruchamiając na nim pełno aplikacji i zapominając o nich – efektem będzie spadek wydajności samego systemu i baterii – a co za tym idzie JAKI TEN TELEFON JEST ZŁY. Poza tym nie wiem gdzie kolega widzi telefony "za kilka zł" – z takim ekranem jak IP i z taką olbrzymią bazą oprogramowania. Powiem tak – sam byłem źle nastawiony do produktów Appla – zaczęła mnie przekonywać JAKOŚĆ – tak panowie JAKOŚĆ – wykonania i dopracowanie pewnych elementów ( np. obudowa MacBooka i jego bateria, ekran iPhona – tego ekranu Panie i Panowie jeszcze NIKT moim zdaniem nie pobił! ). Zrobić byle co na szybko jest łatwo – widocznie ta firma stara się dopracowywać swoje produkty – a że idzie im to odrobinę powoli to inna sprawa…

• #193459 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

poprawka do tekstu -> a co za tym idzie NARZEKANIE JAKI TEN TELEFON JEST ZŁY

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Wielozadaniowość w iPhone OS 4.0 na wideo
Twoje informacje: