Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Większy zasięg CDMA Orange
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćA nie mógłby sie Orange zająć poprawieniem zasiegu w stolicy?? Na Woli – zrywa połączenia, w samym centrum – zrywa połączenia. Wścieklizny można dostać. To służbowy telefon, prywatny mam w Plusie, i nie mam żadnych problemów z zasięgiem – w tych samych miejscach. Więc o co camon?
-
Anonimowy
GośćNo i dobrze, że nie przestają inwestować w infrę, co do tego, że zrywa połączenia, no cóż, zawsze zdarzają się lokalizacje, gdzie może być trochę gorzej z sygnałem, ale dobrze, że coś robią w tym kierunku, żeby to poprawić.
-
Anonimowy
GośćCdma to lepsze rozwiazanie od bluconnect mobilnego internetu z Ery. Zasieg i predkosc internetu w koncu mam na przyzwoitym poziomie ok 1 mb/s zamiast edgowego w Erze 200kb/s jak wczesniej.
-
mlody1912
CzłonekCiekawsza sprawa jest z ich oferta bez modemow. Glownie dlatego ze wiele mowi o samym operatorze. Bo tak, ludzie juz spory kawal czasu uzywaja mobilnego netu, no a co za tym idzie wiekszosc z nich ma modemy i pewnie beda przedluzac umowy. To dla tych ludzi nie bedzie ciekawszej oferty.
-
Anonimowy
GośćOferta CDMA jest super. Problemem jest niestety mały limit tyko 3GB
-
mlody1912
CzłonekManoo, w mobilnym cdma, to maja limit do 35 czy 36 GB. W sumie, to jakbys podpisal umowe bez modemu, to pewnie tak karta sim by weszla w modem od freedom pro. Choc na 100 procent przekonany nie jestem.
-
Anonimowy
Gość3gb to mało,strasznie wtedy zpowalnia net…mam cdma od niedawna…
-
Anonimowy
Gośćdlatego warto przyjrzec sie orange free, ktora rowniez dziala na cdma no i ma wiekszy wybor wysokosci abonamentu (i co za tym idzie limitow)
-
Anonimowy
Gośća moja komórka w wcale zasięgu nie ma
-
Anonimowy
Gośćmadzik, ale cdma mozesz miec. bo telefony nie dzialaja na tej czestotliwosci, a co za tym idzie komorka zasiegu cdma nie sprawdzisz. zreszta to glowna zaleta cdma, ze czesto jest zasieg tam, gdzie gsm nei ma
-
Anonimowy
Gośćdajcie większy limit ok. 12gb,a szybkosc jest i tak lepsza od blueconect,z kturego miałem okazje korzystać, normalnie krew mnie zalewała,i jeszcze sam się rozłańczał!!!!!!!
-
-
AutorWpisy