Większy zasięg CDMA Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Większy zasięg CDMA Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152639 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dziś PTK Centertel, operator sieci Orange, zwiększa zasięg CDMA w miastach powyżej 100, a poniżej 300 tys. mieszkanców.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193073 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A nie mógłby sie Orange zająć poprawieniem zasiegu w stolicy?? Na Woli – zrywa połączenia, w samym centrum – zrywa połączenia. Wścieklizny można dostać. To służbowy telefon, prywatny mam w Plusie, i nie mam żadnych problemów z zasięgiem – w tych samych miejscach. Więc o co camon?

• #193075 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i dobrze, że nie przestają inwestować w infrę, co do tego, że zrywa połączenia, no cóż, zawsze zdarzają się lokalizacje, gdzie może być trochę gorzej z sygnałem, ale dobrze, że coś robią w tym kierunku, żeby to poprawić.

• #193076 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cdma to lepsze rozwiazanie od bluconnect mobilnego internetu z Ery. Zasieg i predkosc internetu w koncu mam na przyzwoitym poziomie ok 1 mb/s zamiast edgowego w Erze 200kb/s jak wczesniej.

• #193077 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

Ciekawsza sprawa jest z ich oferta bez modemow. Glownie dlatego ze wiele mowi o samym operatorze. Bo tak, ludzie juz spory kawal czasu uzywaja mobilnego netu, no a co za tym idzie wiekszosc z nich ma modemy i pewnie beda przedluzac umowy. To dla tych ludzi nie bedzie ciekawszej oferty.

• #193078 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta CDMA jest super. Problemem jest niestety mały limit tyko 3GB

• #193079 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

Manoo, w mobilnym cdma, to maja limit do 35 czy 36 GB. W sumie, to jakbys podpisal umowe bez modemu, to pewnie tak karta sim by weszla w modem od freedom pro. Choc na 100 procent przekonany nie jestem.

• #193080 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

3gb to mało,strasznie wtedy zpowalnia net…mam cdma od niedawna…

• #193081 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dlatego warto przyjrzec sie orange free, ktora rowniez dziala na cdma no i ma wiekszy wybor wysokosci abonamentu (i co za tym idzie limitow)

• #193082 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a moja komórka w wcale zasięgu nie ma

• #193083 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

madzik, ale cdma mozesz miec. bo telefony nie dzialaja na tej czestotliwosci, a co za tym idzie komorka zasiegu cdma nie sprawdzisz. zreszta to glowna zaleta cdma, ze czesto jest zasieg tam, gdzie gsm nei ma

• #230463 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dajcie większy limit ok. 12gb,a szybkosc jest i tak lepsza od blueconect,z kturego miałem okazje korzystać, normalnie krew mnie zalewała,i jeszcze sam się rozłańczał!!!!!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Większy zasięg CDMA Orange
Twoje informacje: