- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 10 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
potter28
Uczestnik„Redkacja”? błąd 🙂
-
jogi
Uczestnik… a czytelnicy portalu Telix życzą by przyszły rok jak i kolejne lata niosły ze sobą coraz to większą liczbę zarejestrowanych użytkowników i partnerów do współpracy, a sam portal rozwijał się dalej… tak jak teraz, czyli w bardzo pozytywnie. Może przyszły rok przyniesie wysokie miejsce w jakimś rankingu.. tego Wam życzę!! Samych sukcesów!
-
Anonimowy
Gość🙂 dużo nowych użytkowników, wielkich sukseców, dużo nowości o czym można pisać i rodzinnego spokoju dla wszystkich 🙂
Wesołych Świąt! 🙂 -
PROZAK
UczestnikTradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś sie przydarzy.
Może cicho bez hałasu
wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z wspólnej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie
licząc dziury na suficie,
sami zresztą chyba wiecie,
gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia
w dniu Bożego Narodzenia. -
maar
Klucznikdziekuje 🙂 i również wesołych i spokojnych Świąt 🙂
-
potter28
UczestnikJa również,.życzę Wesołych Świąt co raz więcej użytkowników aby było ponad 500tys 🙂 oraz Happy New Year !:)
-
Fawu
UczestnikJak zwykle: Wesołych Świąt i „Dosiego” Nowego Roku!
dla redachtoruf i cytelnikuf, tzw. óseluf ha,ha,haaaa!Może nie tak często jak kiedyś ale jak mam czytać coś na temat telefonów To TYLKO TELIX!
-
s
UczestnikTelixowi i wszystkim sympatykom portalu życzę wesołych świąt ;))) i podpiszę się pod Fawu: ” Może nie tak często jak kiedyś ale jak mam czytać coś na temat telefonów To TYLKO TELIX! „
-
Anonimowy
GośćTelixowi – dalszego rozwoju i szczodrych sponsorów , redaktorom – przede wszystkim zdrowia , czytelnikom – szybkich i ciekawych informacji , komentującym – zdrowego rozsądku i kultury wypowiedzi – tego wszystkiego wszystkim życzę (-:
-
Anonimowy
GośćTelixowi – dalszego rozwoju i szczodrych sponsorów , redaktorom – przede wszystkim zdrowia , czytelnikom – szybkich i ciekawych informacji , komentującym – zdrowego rozsądku i kultury wypowiedzi – tego wszystkiego wszystkim życzę (-:
-
Blom
UczestnikJa również chciałbym życzyć całej redakcji Telixa zdrowy, spokojnych i wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 2011!
-
Bandyto3xx
UczestnikTak jak inni również składam Najlepsze Życzenia dla Telix’a 🙂
-
Anonimowy
GośćDziękuję za życzenia i odwzajemniam się życzeniami jak Lucek wcześniej. Do siego roku!
-
-
AutorWpisy