Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Walentynkowy pakiet minut w Play
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćpewnie dadza 500min do 1 nr p4 lub stacjo..zaczyna sie na walentynki "darmowymi" numerami by potem sciagac kase z przepadajacyh minut..koles z centertela pokaze ze bedzie duzo min w sieci ale juz poza siec niespecjalnie
-
Anonimowy
GośćNo dokładnie, Play co raz mocniej idzie w kierunku promowaniu połączeń wewnątrzsieciowych, a mieli nie dizelic przyjaciół
-
Anonimowy
GośćA czy Play nie ma przypadkiem najtańszych połączeń poza sieć? Nie ma promocji do wszystkich sieci? Play Karta nadal jest w sprzedaży, wystarczy doładować.
Najfajniej przyjaciół dzieli Orange, wysokie stawki poza sieć, zero promocji poza sieć, a w sieci mnóstwo bonusów. Nie narzekał bym na Play. Nie wszystko mogą zaoferować poza sieć, są pewne granice.
-
Anonimowy
GośćA ja w Simplusie mam bez zadnych okazji mozliwosc rozmawiania z wybrana przeze mnie osoba zupełnie za darmo.
-
Anonimowy
GośćBez okazji? Przecież usługa darmowego numer w Simplusie jest raz na jakiś czas, a nie jako stała promocja. Już kilka razy była odwoływana. W Play natomiast ten pakiet może zostać, w końcu jakąś osobę kocha się cały czas a nie w Walentynki.
-
-
AutorWpisy