W świecie iPhonetowych piratów zawrzało

Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria W świecie iPhonetowych piratów zawrzało

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #156105 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Do niedawna podstawowym dostawcą darmowych aplikacji dla „złamanych” iPhone’ów był serwis Hackulo.us, który oferował aplikację o nazwie Installous. Sytuacja nieco zmieniła się, gdy wystartowała usługa o nazwie Mega i grupy developerów zaczęły ostro się podgryzać.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171302 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

j.w. ale iPhone to niestety gówno. No ludzie, jak można kupić telefon w którym nie da się wymienić baterii bo jest "zaspawana" lub w którym nie wolno przełożyć karty SIM bo skasowaniu z telefonu ulegają wszystkie dane, kontakty, itd. Szpiegowskie, wredne gówno.

• #171303 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mialem conajmniej 2 telefony do tej pory w ktorych nie dalo sie wymienic baterii (w tym jeden HTC) i zadna tragedia sie nie dziala. To byla wada w czasach ogniw NiMh, ktore mialy efekt pamieciowy – teraz przy LiIon ktore czesto dzialaja dluzej niz sam telefon problem zrobil sie zaden. Lepiej wiec przestan popisywac sie ignorancja i sam sprawdz jaki rodzaj baterii masz w telefonach w ktorych musiales ja zmieniac. Ja w 6 letnim panasonicu mam Li-Poli dzialajaca.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: W świecie iPhonetowych piratów zawrzało
Twoje informacje: