W Promocji Play bez telefonu taniej

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W Promocji Play bez telefonu taniej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #155900 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dnia 20 kwietnia 2009 Operator Sieci Play wprowadza nową promocję bezterminalową One Play bez telefonu z umową na 12 miesięcy. Korzystając z promocji klient otrzyma rabat na abonament na cały okres trwania umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #172907 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bardziej się opłaca przenieść numer do Play i mieć ofertę z telefonem niż brać to samo bez telefonu

• #172908 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to oferta Ery chociaż ma rok jest chyba troche lepsza, ale przy zakupie przez net. Wtedy wychodzi więcej minut niż w Play, przynajmniej przy niskich abonamentach

• #172910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe, ze praktycznie oferta pre-paid playa jest lepsza niż oferta bez telefonu w post-paid.

• #172911 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ asd – oto matematyka:

W Erze za 30 pln masz 70 minut do wszystkich i 70 do Ery/stacjonarne

w Play za 25 pln masz 30 do wszytskich i 50 do Play. za te 5 pln różnicy, w Play wydzwonisz 12 minut, zatem łącznie będziesz miał :

w Erze za 30 pln 140 minut (70 + 70) w Playu zaś 92 minuty (42 + 50)

Zgadza się, stawka w Play niższa, ale przy takich abonamentach zwykle ludzie nie przekraczają darmowych minut, bo ogólnie mało gadają

Pzdr

• #172914 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

coś się tu nie zgadza Panie icek,

Abonament One Play 45 to 100 minut do wszystkich sieci + wybieram pakiet drugi 30 minut do wszystkich sieci bezpłatnie przez 6 miesięcy = 130 minut!!! abonament 25zł

pozdrawiam

• #172915 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

spoko 🙂 zdarza się najlepszym ;]

ale jak widac oferta naprawdę dobra 😉

• #172916 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

za 25 zł jest 51 minut a za 45 aż 100 minut, więc za 100 minut zapłacimy jedynie 25 groszy! a do tego bonus w postaci darmowych minut! czyli lepiej niż we fresh. No i masz status abonenta, czyli lepsze promocje, więcej pakietów, lepiej o ciebie dbają 😉

• #172917 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A teraz poprawcie cennik, bo jest bez sensu – niższa taryfa z nazwą taryfy wyższej z okrojonymi minutami.

• #172918 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Mam nadzieję, że teraz informacja jest bardziej czytelna. Pozdrawiam Andrzej

• #172921 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak tak patrze teraz to nie ma fajnych ofert sama kicha – ja mam teraz w orange i lepszej oferty to nikt nie ma i jak na razie to nawet orange juz jej nie ma bo stawki podnioslo :-). Za 25zl mam 66 min do wszystkich i 1200min do Orange i stacjonarne w wieczory i weekendy nic dodac nic ujac :-))) Mieszcze sie w moich ograniczeniach min i pozostale srodki przechodza na nastepny miesiac takze jak dla mnie to Fresz jest dobry na ta chwile nie abo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: W Promocji Play bez telefonu taniej
Twoje informacje: