W Polsce Nokia E52 sprzedała się już w ilości mln sztuk

Start Forum Sprzęt Nokia W Polsce Nokia E52 sprzedała się już w ilości mln sztuk

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150391 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Największy na świecie producent komórek, sprzedał w Polsce o ok. 6 – 8 proc. więcej telefonów niż rok wcześniej. Najpopularniejszym smartfonem jest Nokia E52, która w Polsce, sprzedała się już w ilości ponad miliona egzemplarzy – powiedział „Rz” Piotr Bubak, dyrektor marketingu Nokia Polska.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #242014 Odpowiedz
      KyokoMai
      Członek

Bardzo dobry telefon! Pierwsza Nokia, która naprawdę mi pasuje. Wielu moich znajomych skarży się, że telefon się psuje, głośnik charczy, itp. U mnie wszystko działa bez problemu (na początku się zawieszał podczas szybkiego pisania SMSów, ale aktualizacja oprogramowania usunęła problem). Polecam!

• #242017 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zakup noki e52 to jak gra w loterie. Albo kupisz model z dobrej partii, albo co mies. będziesz go oddawać do serwisu.
      Do tego takiej klasy telefon bez AF w aparacie to kompromitacja na całej linii. Jakość wykonania też nie ta sama co reprezentowała sobą E51.

• #242019 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

Miałem pierwsza serie i podziekuje w ciagu trzech miesiecy wymiana płyty głównej i dwa razy wymieniali głośnik. Gdy tylko dali nowy telefon od razu go sprzedałem nokia to juz nie to samo co kiedyś

• #242040 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja mam swój E52 od 03-2010 i ani razu mi sie nie zawiesił,
      nie byl w serwisie a bateria trzyma spokjnie 9 dni. jest to mój najleposzy telefon jak miałem

• #242060 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

Czytajac wypowiedzi az chce sie wrocic do czasow telefonow ktore sluzyly do dzwonienia byly malo awaryjne wytrzymale a baterie trzymaly ponad tydzien. Co do e52 w telefonie ma dlugo trzymac bateria i to zostalo zrobione reszta to dodatki

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: W Polsce Nokia E52 sprzedała się już w ilości mln sztuk
Twoje informacje: