W Plusie z okazji 14 urodzin czeka wiele niespodzianek

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W Plusie z okazji 14 urodzin czeka wiele niespodzianek

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • #151527 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W październiku w salonach Plusa czeka jeden z trzech prezentów spośród: pakietów minut, pakietów SMS-ów lub utworów z Muzodajnia.pl. A na uczestników Programu 5 Plus czeka dodatkowo 100 punktów na swoje konto

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234175 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To Plus zaszalał

• #234180 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeszcze są darmowe bilety (2 bilety na jeden numer telefonu) do Multikina.

• #234182 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Super 😉 tylko w sieci i 30 dni na wykorzystanie. niesamowita nagroda zza lojalność… to ja wolę moje bonusy w TT za każde doładowanie on-line + podwójne bez umowy

• #234183 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Warto zauważyć, że Plus zauważył lojalnych klientów. To można zaliczyć na plus. Ponadto jednak coś na urodziny dali niby nie okrągłe ale zawsze. Orange i Era chyba zapomniała o swoich urodzinach:) Play wogóle je przespał

• #234199 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mariusz9a, jeśli tak to super ! 🙂

• #234211 Odpowiedz
      wlo
      Uczestnik

I fajnie.
      250 minut miałbym dostać – na 2 numerach? I po 100 na 2 następnych?

• #234225 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wg regulaminu żeby dostać jednorazowy pakiet 250 minut lub 500 SMS do plusa na jeden okres rozliczeniowy trzeba być minimum od 10 lat na tej samej taryfie. Kupa śmiechu 😀

• #234227 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dotyczy to wszystkich użytkowników kart sim? mam tu na myśli czy przypadkiem nie tych tylko zarejestrowanych?

• #234228 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam 17 lat czyli jestem niepełnoletni i od roku jestem w simplusie. numeru niezarejestrowałem. Czy w takim razie moge skorzystać z tej promocji??Prosze o odp

• #234242 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

30 min w sieci wrażenia na mnie nie robi zdecydowanie – więcej lat, hm no dobrze tu jest ciekawiej. Ale brakuje mi też promocji na telefony, które są w Plusie drogie.

• #234251 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak ktoś chce żebym go polecił w play to zapraszam:) gg 2538477. Obie osoby uzyskują 15zł !!

• #234282 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@Yed chyba sam przegapiłeś urodziny Ery, bo były dobre promocje telefonów. Co do urodzin Plusa – bardzo wygórowane są kwalifikacje do otrzymania bonusowych minut, a to chyba za mało za lojalność w tej sieci.

• #234438 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak to jest z tymi biletami, wysłałam esa i nic nawet nie doszło, wiecie coś?

• #234985 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam pytanko, dotyczy to także osób mających telefony na kartę ? czy tylko abonament ?

• #235313 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

chce zapytac czy majac stale 60min i plus to co otrzymalam z okazji urodzin moge korzystac jednoczesnie?

• #235445 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i super,dostałam 60 min.i dalej ściągają mi opłaty za rozmowy z plusem.Fajna ściema,bo nikt mi teraz nie odda kasy,za wydzwonione minuty w nieświadomości,że pakiet nie jest aktywny. :lol

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: W Plusie z okazji 14 urodzin czeka wiele niespodzianek
Twoje informacje: