Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › W Plusie z okazji 14 urodzin czeka wiele niespodzianek
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTo Plus zaszalał
-
Anonimowy
GośćJeszcze są darmowe bilety (2 bilety na jeden numer telefonu) do Multikina.
-
Anonimowy
GośćSuper 😉 tylko w sieci i 30 dni na wykorzystanie. niesamowita nagroda zza lojalność… to ja wolę moje bonusy w TT za każde doładowanie on-line + podwójne bez umowy
-
Anonimowy
GośćWarto zauważyć, że Plus zauważył lojalnych klientów. To można zaliczyć na plus. Ponadto jednak coś na urodziny dali niby nie okrągłe ale zawsze. Orange i Era chyba zapomniała o swoich urodzinach:) Play wogóle je przespał
-
Anonimowy
Gośćmariusz9a, jeśli tak to super ! 🙂
-
wlo
UczestnikI fajnie.
250 minut miałbym dostać – na 2 numerach? I po 100 na 2 następnych? -
Anonimowy
GośćWg regulaminu żeby dostać jednorazowy pakiet 250 minut lub 500 SMS do plusa na jeden okres rozliczeniowy trzeba być minimum od 10 lat na tej samej taryfie. Kupa śmiechu 😀
-
Anonimowy
Gośćdotyczy to wszystkich użytkowników kart sim? mam tu na myśli czy przypadkiem nie tych tylko zarejestrowanych?
-
Anonimowy
Gośćmam 17 lat czyli jestem niepełnoletni i od roku jestem w simplusie. numeru niezarejestrowałem. Czy w takim razie moge skorzystać z tej promocji??Prosze o odp
-
Anonimowy
Gość30 min w sieci wrażenia na mnie nie robi zdecydowanie – więcej lat, hm no dobrze tu jest ciekawiej. Ale brakuje mi też promocji na telefony, które są w Plusie drogie.
-
Anonimowy
GośćJak ktoś chce żebym go polecił w play to zapraszam:) gg 2538477. Obie osoby uzyskują 15zł !!
-
Anonimowy
Gość@Yed chyba sam przegapiłeś urodziny Ery, bo były dobre promocje telefonów. Co do urodzin Plusa – bardzo wygórowane są kwalifikacje do otrzymania bonusowych minut, a to chyba za mało za lojalność w tej sieci.
-
Anonimowy
GośćJak to jest z tymi biletami, wysłałam esa i nic nawet nie doszło, wiecie coś?
-
Anonimowy
Gośćmam pytanko, dotyczy to także osób mających telefony na kartę ? czy tylko abonament ?
-
Anonimowy
Gośćchce zapytac czy majac stale 60min i plus to co otrzymalam z okazji urodzin moge korzystac jednoczesnie?
-
Anonimowy
GośćNo i super,dostałam 60 min.i dalej ściągają mi opłaty za rozmowy z plusem.Fajna ściema,bo nikt mi teraz nie odda kasy,za wydzwonione minuty w nieświadomości,że pakiet nie jest aktywny. :lol
-
-
AutorWpisy