Vodafone przedstawia model 845 z Androidem 2.1

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Vodafone przedstawia model 845 z Androidem 2.1

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #152397 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Międzynarodowy operator telefonii komórkowej, Vodafone przedstawił „własny” brandowany niskobudżetowy model o nazwie Vodafone 845 działający pod kontrolą systemu operacyjnego Android 2.1- telefon na każdą kieszeń.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #194382 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jednego czego mi brakuje to kamerki z przodu do wideorozmów.

• #194383 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak na razie Android nie obsługuje wideorozmów

• #194384 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja wlasnie pozbylem sie Motki Milestone i zamieniłem z doplata na Omnie II. Uff … jak się cieszę, że tego zlomu nie mam. Napalilem się jak nie wiem i potem jedno rozczarowanie za drugim … w tym nie tylko telefonem, ale tez androidem. Jak pojawi sie jakikolwiek SENSOWNY program do obslugi divx na Androida (nie ten syf zwany YXflash) to moze się kiedyś jeszcze zastanowie. A poki co, to Android jeszcze musi dorosnac, zanim dorowna funkcjonalnością WM.

• #194385 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oj, człowieku, ty rzeczywiście musisz mieć jakieś problemy, skoro zamieniłes Milestone na Omnię…

Ja równiez mam Milestone i to jest dopiero dotykowy telefon którego da się używać, kiedyś miałem Omnię I i to był jeden wielki koszmar, którego nie dało się użytkować. No ale skoro Divx to dla ciebie podstawa… nie twierdzę, że Android jest bez wad, ale jak na tak nowy system to rozwija się najszybciej, ze wszystkich mobilnych systemów.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Vodafone przedstawia model 845 z Androidem 2.1
Twoje informacje: