Vobis sprzedaje Windows 7

Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Vobis sprzedaje Windows 7

• Ten temat ma 14 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #155089 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Sklep internetowy Vobis.pl jako pierwszy w Polsce rozpoczął przedsprzedaż najnowszego systemu operacyjnego Windows 7, którego premiera zaplanowana jest na 22 października.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178751 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Windows 7 Home Premium BOX cena 500zl, ale dlaczego w Stanach czy w UK jest taniej !!!???

• #178753 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ponieważ ktoś znowu musi sobie dom postawić w 2 miesiące ale przebitka 100 procent to lekka przesada

• #178756 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A dlaczego laptopy sa tam taniej? A dlaczego buty sa tam taniej? Urwaliście się z choinki ludzie?:)Czego oczekujecie bo ktos sptrzedawał po takiej samej cenie jak w stanach?To na czym on by zarobił?śmieszne…pozatym i tak sciagniecie pewnie z sieci wiec po co tutaj sie wypowiadac?:)Dobrze ze sie pojawił na polskim rynku i tyle

• #178757 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bo w USA nie ma złodziejskiego podatku VAT 🙂 Ale spokojnie Obama coś już tam wspominał o wprowadzeniu VATu w USA 🙂

• #178758 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@bates, o czym ty czlowieku piszesz ??????????,jakie stany ??????????,nie ma się co dziwic że europejczycy kupuja skoro teraz system w pudelku kosztuje 50 funtow tj. okolo 250 złotych(Home Premium oczywiście)przyniosą mi go do domu 22 pażdziernika

• #178759 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na zachodzie jest wiele rzeczy tanszych, tym bardziej oprogramowanie i elektronika. Tylko jak widac jest problem z zamowieniem, ja wzialem z vobisu, nie jest drogo a dodatkowo myszka gratis. Poza tym jak przekaluluje sie cene visty home premium i cene przedpremierowa win7 to i tak sie oplaci

• #178760 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No a jak oceniacie sam system? mi vista nie przypadła do gustu, pokusić się na ten win 7 ?

• #178761 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no oczywiście że pokusić, napewno będzie szybszy od visty a co za tym idzie bardzie bardziej przyjazny użytkownikowi… co do ceny to nigdy nie będzie co do niej pewności ma na nią wpływ bardzo dużo czynników min. podatek, kurs walut itd…

• #178762 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No tak, wiadomo,że cenowo to się zmienia wszystko. Dla mnie najważniejsze że lepszy:) No i nowa mysz by mi się też przydała,więc mi pasuje idealnie.

• #178763 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zakupilem windowsa7 w vobisie razem z klawiatura, mam nadzieje, ze nie zrobia mnie w balona 😉

• #178764 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No nie wydaje mi się żeby zależało im na nabieraniu klientów:) Swoją drogą 7 cieszy się dużą popularnością, nie wiem tylko czy to zasługa visty czy doskonałości 7 ?:)

• #178765 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niestety, teraz troche zaluje, ze nie poczekalem, bo jest opcja kupic wersje pro lub ultimate..

• #178766 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heh a ja poczekałem i teraz mogę kupić wersję ulminate :d

Ma więcej funkcji, a na cenę nie narzekam. Zwłaszcza że na 1 z pakietów w vobisie się załapałem

• #178767 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak na polskie warunki to naprawde nie sa jakies bajonskie sumy…Ja to napewno zamawiam bo na viscie to juz usiediec nie moge. Wlasnie tylko zastanawiam sie nad wersją. Z reguły użwyałem wersji prof.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Vobis sprzedaje Windows 7
Twoje informacje: