Uzdrowiska nadal komórkowymi skansenami

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Uzdrowiska nadal komórkowymi skansenami

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #150882 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nie będzie nowelizacji tzw. ustawy uzdrowiskowej, która zakazuje stawiania nowych masztów telefonii komórkowej w miejscowościach uzdrowiskowych. Połączone sejmowe komisje: Samorządu Terytorialnego i Zdrowia odrzuciły dziś propozycję liberalizacji przepisów dotyczących rozbudowy infrastruktury teleinformatycznej w regionach uzdrowiskowych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238183 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I bardzo dobrze. Mam obecnie 3 telefony, i wcale nie mam nic przeciwko a nawet jestem za, żeby móc odpocząć od elektromagnetycznego szumu w uzdrowisku.

• #238192 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Uzdrowiska, ba, nawet wielkie miasta nadal pozostaną skansenami białych plam jeszcze przez wiele lat. Niestety o pozwolenia coraz trudniej, ludzie nadal wierzą, że to ich zabije pomimo, że w naszym kraju statystycznie każdy polak ma dwa telefony no i cóż… tempo wydawania pozwoleń. Zabójcze dla każdej dobrej woli biznesu.

• #238240 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a tam, wcale nie jest tak zle. moze i gsmow tam nie ma, ale pewnie cdma tam dochodzi, czy nie? orange deklaruje, ze cdma we free ma pokrycie 80% powierzchni kraju. powierzchni, populacji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Uzdrowiska nadal komórkowymi skansenami
Twoje informacje: