Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Urodzinowe rabaty na wszystkie taryfy w One Play
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikDnia 04.03.2009 operator Play z okazji swoich drugich urodzin wprowadza nowe oferty. W ramach promocji urodzinowej One Play, klient który podpisze Umowę na 24 lub 36 miesięcy otrzyma m.in. rabaty na Abonament oraz Pakiet 500 minut na połączenia głosowe i wideo do Play oraz do krajowych sieci stacjonarnych.
-
Anonimowy
GośćPo prostu Urodzinowa Promcja. Nowości, które by wstrząsnęły rynkiem komorkowym na razie nie widać.
-
Anonimowy
Gośćnawet jak by pixon był za 1 zł w abo za 25zł na 12 miesięcy to i tak będziecie narzekać więc …..
-
Anonimowy
Gośća nie powinno być 25 złotych zamiast 25 złoty?
-
Anonimowy
Gość@ sdf – tu nie chodzi o narzekanie. Play ma gorszą ofertę niż 2 lata temu – jedyne co w tym roku propnują to rabaty na abo – ale tylko kilka miesięcy oraz pakiety minut do sieci – ale te też na max 6 miesięcy i to bez przechodzenia. co raz gorzej to wygląda
-
Anonimowy
GośćWydaje mi się że to nie jest chyba tak oczekiwana zmiena w Play, bo jeżeli tak to ja nie przedłużam umowy bo lipnie to wygląda. Na początku jak dawali v3xx za 1zł to wyglądało nieźle wtedy ten telefon był git. Teraz nawet rabatu na cały okres umowy nie daja a ceny telefonów do d…. Ciekawi mnie czy coś jeszcze wymyślą dla "testerów" zeby zatrzymać ich w Play. Jak nic dobrego nie dadzą to kończe umowę. Narazie wygląda to mizernie.
-
biotyt
CzłonekSądzę, że to nie są niespodzianki, które mają zaproponować. Po co wprowadzać to od jutra kiedy konferencja jest dopiero w czwartek? Pewnie jeszcze zaskoczą. Pojawi się może coś całkowicie nowego.
-
Anonimowy
Gośćw czwartek pewnie ten nowy pre-paid pokażą, ale jak będzie tak "rewolucyjny" jak te abo to raczej słabo.
było info o 6000 darmowych minut, no i jest – tylko kto by wpadł na taki podział – 3000 (6×500) dla siebie 3000 (6×500) do przekazania innej osobie , apotem przez 18 miesięcy bez bonusu? ciekawe czy te 29 groszy na karte też będzie tak ściemnione
-
Anonimowy
Gość@ wiles niestety co do oferty dla testerów to jest
średnio z tego co wiem. Lepiej wyglada chyba oferta
utrzymaniowa w Orange które jeszcze nie dawno nie
dawało za dużo za staż w sieci, teraz przynajmniej dają
jakieś minuty w ramach gratisu.
-
Anonimowy
GośćPewnie też takie będzie naciągnięte pod reklamę. Play daje tyle i tyle jest tak tanio i w ogóle. A wychodzi że nie jest ani tak tanio ani tak dobrze. Jest po prostu przeciętnie…
-
Anonimowy
Gośćczwartkowa konferencja bedzie na czesc Play Fresh – nowej oferty na pre-paid
-
Anonimowy
GośćW ktorej bedzie pewno podobnie jak i tutaj. Czyli nic specjalnego i czasowo. Co do newsa co z tego ze daja minuty w ramach gratisu jak oferta w dalszym ciagu cienka.
-
-
AutorWpisy