UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów

Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #152853 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 11 marca oferta Telewizji Cyfrowej UPC zostaje wzbogacona o pięć nowych kanałów, w tym jeden w jakości HD. Abonenci zyskują dostęp do trzech nowych stacji Telewizji POLSAT (POLSAT HD, POLSAT Film i POLSAT Futbol), oraz muzyczno-rozrywkowego kanału ESKA TV.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191810 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cud pański!

• #191811 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i wszystkim próbują wtrynić ten swój chello telefon, ile to ja razy muszę powtarzać tym panienkom co dzwonią z ofertą że nie chce telefonu a one ciągle swoje

• #191812 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki telefon? Telefon to ma TP. UPC nie ma mawet namiastki tego. Jakość tego ich voip jest beznadziejna. Co ciekawe inne voipy na laczu upc dzialaja bezproblemowo.

• #191813 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jakość telefonu UPC jest wyśmienita… To chyba masz jakis

aparat do bani albo udaj się do laryngologa

• #191814 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

korzystam z voipa betamax na laczu upc i nie ma problemu. Samo upc przyznalo mi rabat za nieprawidlowe dzialanie wiec to ty idz do laryngologa. A aparat to markowy sprzet i dziala dobrze.

• #191815 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Umowa na anologową zakończyła mi sie juz sam nie wiem kiedy. W miedzy czasie była zmiana telewizora ( HD) a teraz przyszedł pomysł na zmiane na sygnał cyfrowy. Pakiety typu 5 telefonów , internet, kolacja mnie nie interesuja. Chce tylko telewizje w miare z normalnym abonamentem tzn. jakośc, typ kanałów, abonament.

Zaznaczam że jestem raczej za kablówka bo jakos nie chce mi sie ciągnąć przewodów od talerza itp sprawy.

Ogólnie rzecz biorąc , czy wogóle jest sens zmieniac na cyfrowy sygnał i wiazac sie nowa umową na rok czy dwa do przodu. Jaka jest różnica w jakości obrazu , oczywiscie pomijając te z sygnałem HD których i tak jest tylko 4-5. Czy warto ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów
Twoje informacje: