UOKiK zajmie się stosowaniem niedozwolonych klauzul przez Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi UOKiK zajmie się stosowaniem niedozwolonych klauzul przez Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #151228 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Operator telekomunikacyjny nie może rozwiązać umowy z konsumentem bez wcześniejszego powiadomienia – to jeden z efektów wpisania do Rejestru klauzul niedozwolonych dziewięciu postanowień stosowanych przez spółkę PTK Centertel, operatora sieci Orange. Pozew do sądu w tej sprawie wniosła Prezes UOKiK.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #235901 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

UKOIK zajmie sie, a nie zajmnie sie, nalezy poprawic tytul newsa 🙁

• #235902 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A Centertel też się tym zajmie? Na prawdę mają w zwyczaju wyłączać telefon osobom, jak się spóźniają z zapłaceniem rachunków, nawet jak zdarzy się to raz na kilka lat. No a wiadomo, to miłe nie jest w żadnym wypadku. Miejmy nadzieję, że w Orange się to poprawi.

• #235904 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jezeli cos robia nie tak, jak sie powinno, to dobrze, ze ktos sie tym zajmie. chociaz moim zdaniem orange w tym roku akurat ladnie pracuje. bo i delfiny sie dobrze przyjely i orange free tez mocno na nogach stoi.

• #235980 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To wspaniała wiadomość bo ja jestem właśnie taką osobą, która została poszkodowana przez Orange i próbowano rozwiązać ze mną umowę ze skutkiem natychmiastowym podając bzdurny i nie mający pokrycia ze stanem faktycznym powód w formie… lakonicznego smsa! Po wielkiej burzy udało się sprawę wyjaśnić. Tylko gdzie moje odszkodowanie za straty moralne i zmarnowany czas? No i przerwę 2-dniową w dostępie do usług.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: UOKiK zajmie się stosowaniem niedozwolonych klauzul przez Orange
Twoje informacje: