Ukraiński krokodyl połknął telefon komórkowy i przestał jeść

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Ukraiński krokodyl połknął telefon komórkowy i przestał jeść

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150396 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

14-letni Gena mieszka w oceanarium w Dniepropietrowsku. Od miesiąca nie ma apetytu i stał się bardo osowiały. A dokładnie od czasu, gdy niejaka Rimma Gołowko upuściła do wody telefon komórkowy, którym chciała zrobić zdjęcie Geny – krokodyl go połknął.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pewnikiem połknął ajfona

• #241920 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Zawsze twierdziłem, że Nokie są ciężko strawne 😀

• #241923 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Brawo dla Telixa dajcie czasem takie ciekawostki haha uśmiałem się już na widok obrazka 🙂

Moja koncepcje są takie

1. połknął telefon z najtańszą usługą pre-paid i doznał szoku, nie może jeść biedaczek bo nie może wyjść z podziwu, że może być tak tanio

2. Zamawia posiłki telefonicznie 🙂 pod nieuwagę pracowników

Swoją drogą telefon chyba w końcu przestanie dwonić baterie wszak nie są żywotne bez końca, życzę mu tych 100 lat w artykule 😉

• #241925 Odpowiedz
      LesH
      Uczestnik

Pierwsza komórka w etui z żywej, krokodylej skóry. Furterał za duży, ale nie wybrzydzajmy, ponieważ jest za to interaktywny i potrafio wyrażać emocje. Prekursorski jak na myśl techniczną XX! wieku.

Ale teraz na poważnie: jako wymagający od autora czytelnik życzę sobie więcej konkretów w następnych takich newsach: szczegółowe dane techniczne pochłoniętego telefonu i parametry zwierza, w tym szczegół, czy jego gruboskórność stanowi dla połkniętej komórki klatkę Faradaya. Czy to takie trudne kopsnąć się osobiście do Dniepropietrowska i zapytać osobiście Gada? Nie się wygada!

• #241965 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mnie to nie śmieszy zwierzę cierpi przez ludzką głupotę. Mam nadzieję ze go zoperuja albo uspia, pamietajcie ze telefon to tez zawartosc ekranu I baterii, straszne 🙁

• #241998 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przykro mi z powodu zwierzęcia, ale chcąc nie chcąc przypomniałam sobie krokodyla z książki o Piotrusiu Panie, tego, który połknął budzik…;(

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Ukraiński krokodyl połknął telefon komórkowy i przestał jeść
Twoje informacje: