Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › UKE od 1 lipca obniża MTR do P4 do 40,42 groszy
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
GośćJuz widze stanowisko 3mno lub egr..sadze ze asymetria zniknie wczesniej
-
Anonimowy
GośćAsymetria po pierwsze: powinna być mniejsza, bo takie stawki to po prostu sponsoring. Po drugie: powinna zniknąć znacznie wcześniej.
-
Anonimowy
GośćZarty 7,5 roku ?:D zonk normalnie. Tez jestem zdania asymetria powinna byc mniejsza bo inni uzytkownicy sponsoruja dana siec a to jest nie FAIR!
-
Anonimowy
GośćNie rozumiem o co Wam chodzi ? Przenieście się do PLAYa – i będziecie dotowani, a nie jojczcie że kogoś dotujecie.
-
Anonimowy
GośćJak to dobrze być sponsorowanym. Dzwońcie do mnie, nabijajcie minuty. 😀
-
Anonimowy
GośćZabawna "debata" dwóch komentatorów. Można się ubawić. Tak z innej troszkę beczki: kto ustalił stawki MTR?
-
Anonimowy
Gość~MM Stawki MTR ustala arbitralnie UKE . Musi przy tym brać pod uwagę zgodność z dyrektywami unijnymi (zrozumiałe , ze także z Polskim prawem) Narzekania żądania czy deklaracje operatorów mogą być co najwyżej brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji .
P.S. Dziękuje za "uznanie" . Staram się pisać merytorycznie , przedstawiam FAKTY , tak niewygodne dla niektórych . Nikt nie zarzucił mi kłamstwa . W zamian jestem często atakowany niewybrednie i bezmyślnie – bo bezpodstawnie – pomawiany . I dopiero wtedy robi się "śmiesznie" , gdy moi interlokutorzy – nie mając racjonalnych argumentów – skupiają się na osobistych atakach . Kto sieje wiatr – zbiera burzę (-: Pozdrawiam.
-
Anonimowy
GośćKto sieje wiatr- zbiera burzę 😉 Niezłe…zwłaszcza w obliczu obecnych warunków atmosferycznych.
KE już jakiś czas temu zwróciła uwagę UKE na tę asymetrię i niejako zażądała wyrównania tych dysproporcji. Mam nadzieję, ze ten plan 2011 wypali i doczekamy się zrównania MTRów. Wg mnie ta sytuacja jest naprawdę zamachem na wolny rynek i wolną konkurencję.
-
-
AutorWpisy