Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › UKE: nie można zrywać umowy bez konsekwencji
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTroszkę to chore jest. Ja wiem, że podwyżka nie będzie znaczna ale będzie. A może kogoś nie stać te parę złotych i powinno mieć możliwość wyboru.
-
zbyszekswce
UczestnikWiększość ludzi ma chyba jakieś zaburzenia psychiczne! Przecież podwyżki VATu nie wymyślili sobie operatorzy tylko władza wybrana PRZEZ LUD! jak się nie podoba to pretensje wyrażać podczas kolejnego głosowania a nie znęcać się nad zwykłym przedsiębiorcą ( dowolny op ), który MUSI wypełnić postanowienia rządu i podnieść ceny – chociaż sam nic z tego mieć nie będzie a wręcz przeciwnie straci! Wyższy vat = wyższe koszty własne = wyższe abonamenty = mniej klientów = spadek przychodów = DUŻO mniejszy zysk na koniec roku!
-
Anonimowy
GośćW natępnych latach kolejne podwyżki VATu. radzę się przyzwyczajać.
Zrywanie bez kar skończyło się na Plusie. -
Anonimowy
Gośća ta kara/ulga będzie obciążona starym czy nowym VATem??? :lol
-
aqq
CzłonekWaah, a ja właśnie dostałam odpowiedź od rzecznika konsumentów i przyleciałam się pochwalić a tu już info od UKE. 🙄
-
Anonimowy
GośćOrange tak kantuje,że nadrobi sobie i zarobek będzie,wzięłam mixa,obiecali same korzyści,wszystko z abonamentu miało iść reszta doładowanie,mowy nie było o aktywacji choć już miałam w Orange to musiałam bulić50, a teraz żądają rachunki na ponad100,a najgorsze że teraz nie umieją wytłumaczyć za co :(do kitu z taką siecią złodzieji i oszustów
-
-
AutorWpisy