Start › Forum › Rozrywka › TV i muzyka › tv mobilna cyfrowego polsatu i podobne uslugi – wszystko w jednym miejscu
- Ten temat ma 68 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
GośćJak w temacie – chce bysmy tu pisali wszystko co wiemy o nadchodzacej wielkimi krokami mobilnej tv cyfrowego polsatu. Zacznijmy od dyskusji na temat czy jest na prawde mobilna i jak wypada w porownaniu z innymi dostepnymi urzadzeniami. 🙂 🙂
-
Anonimowy
GośćJest mobilna 🙂 Jak najbardziej. Ma wymiary niewielkiego telefonu komorkowego
-
Anonimowy
Gośćale nie posiada wymiennych baterii w stylu paluszki wiec wg mnie srednio. Troche uciazliwe jest ladowanie
-
Anonimowy
GośćSa takie wynalazki jak ladowarki samochodowe
-
Anonimowy
Gośćale gorzej jak jedziesz na rowerze pod namioty. Wtedy jest to srednio komfortowe.
-
Anonimowy
Gośćjak jedziesz na rowerze to jedynym niepotrzebnym bagazem jest alkohol i konserwa 😛 przeciez chyba nie potrzebujesz tv jak robisz wypad ze znajomymi
-
Anonimowy
Gośćnie, ale jak jedziesz z zona i 11 letnim dzieckiem to gorzej.
-
Anonimowy
Gośćno to wspolczuje zony 😛
-
Anonimowy
Gośćbardziej mi chodzilo o dziecko… zeby je czyms zajac i isc do zony 😀
-
Anonimowy
Gośća no to niestety. Ale dzieciak i tak nie wytrzyma dluzej niz 2 dni pod namiotami a bateria powinna trzymac przez ten okres.
-
Anonimowy
Gośća co jesli nie?
-
Anonimowy
Gośćbardziej bym sie martwil o baterie telefonu/tabletu.
-
Anonimowy
Gośćmam dwie 🙂
-
Anonimowy
Gość[quote]”A co, jeśli nie”? 😳 Dzieciak może trafić na niechciane 'szkolenie’. :lol Zrobiłbym wszystko, by zapewnić dzieciakowi zasilanie gadżetu przez cały czas pobytu pod namiotem. 😎 [/quote]
hahahaha! Sa na to patenty 😀 Dla chcacego nic trudnego
-
Anonimowy
Gośćtaaa, wezme ze soba akumulator duzy samochodowy do ktorego bede mogl podlaczyc ladowarke 😀 szkolenie w wieku 11 lat to troche za szybko hehehehe
-
Anonimowy
Gośćto nie jest glupie. Widzialem gdzies kiedys takie male urzadzenia na akumulator, z ktorych potem dalo sie inne ladowac. Np telefony komorkowe
-
Anonimowy
Gośćbyl bym wdzieczny gdybys dal jakiegos linka
-
Anonimowy
Gośćwiesz, dzis to juz raczej tego nie znajde bo nie pamietam jak szukalem a jak wklepuje 'gniazdko na akumulator’ to nic nie wyskakuje
-
Anonimowy
Gośćok, mam nadzieje, ze znajdziesz!
-
Anonimowy
Gośća czy w koncu ktos wie kiedy to urzadzenie wychodzi?
-
Anonimowy
Gośćmysle, ze nikt nie ma zielonego pojecia. Jest to po prostu nie do ogarniecia… Na pewno przed euro 2012…
-
Anonimowy
Gośćehhhhhh… czy na prawde nikt nic nie wie, czy to tylko sciema???…
-
Anonimowy
Gośćraczej nikt nic nie wie. Polsat owial to wszystko otoczka tajemnicy… lepsza reklama 😀
-
Anonimowy
Gośćprzeciez to niemozliwe jest… musi ktos cos wiedziec… cokolwiek…
-
Anonimowy
Gośćno to Ci powiedzialem 'cokolwiek’ 😀 Przed euro 2012!
-
Anonimowy
Gośća odrobine dokladniej?
-
Anonimowy
Gośćprzed 8 czerwca xD
-
Anonimowy
Gośćha… ha… boki zrywac 😛 Wiesz dobrze o co mi chodzi
-
Anonimowy
Gośćwiem, ale nie moge Ci pomoc bo nic nigdzie nie pisze… mowili, ze moze jeszcze w kwietniu ale ja osobiscie srednio to widze
-
Anonimowy
Gośćno ja tez, zwlaszcza, ze mamy juz koniec kwietnia
-
Anonimowy
Gośćno a mowili, ze w polowie kwietnia prawdopodobnie… najwyrazniej ktos sprzedal slabe info
-
Anonimowy
Gośćpewnie chcial ktos zarobic i sprzedal falszywe info 😛
-
Anonimowy
Gośćmogl to tez byc element kampanii reklamowej… takie falszywe info, aby teraz podniesc zainteresowanie
-
Anonimowy
Gośćmozesz miec racje…
-
Anonimowy
Gośći prawdopodobnie ja mam bo coraz wiecej osob jest zainteresowanych i pyta
-
Anonimowy
Gośćno tak, ludzie sa ciekawi co sie dzieje i czemu cisza skoro mialo byc w polowie kwietnia…
-
Anonimowy
Gośćale mysle, ze za niedlugo bedzie jakies nowe info. Zobaczysz 🙂
-
Anonimowy
Gośćno tak bo inaczej zainteresowanie w ogole spadnie…
-
Anonimowy
Gośćno wiec tak jak mowie – spodziewajmy sie info na dniach
-
Anonimowy
Gośćjesli w ciagu nic nie bedzie to sie bardzo zawiode.
-
Anonimowy
Gośćspokojnie! Na pewno bedzie! Pytalem w pierwszym poscie tez o konkurencje. moze porozmawiajmy troche o tym
-
Anonimowy
Gośćkonkurencji zbyt duzej nie ma wiec nie ma zbytnio o czym rozmawiac.
-
Anonimowy
Gośćno ale jakas jest… ja sam korzystam z ipli
-
Anonimowy
Gośćipla i polsat to jedno i to samo.
-
Anonimowy
Gośćno nie do konca. ipla pozwala na ogladanie seriali i filmow nagranych juz a nie streaming live.
-
Anonimowy
Gośćnie o to mi chodzilo ale jakis tam streaming maja
-
Anonimowy
Gośća o co Ci chodzilo?
-
Anonimowy
Gośćo to, ze ipla od jakiegos czasu nalezy pod polsat
-
Anonimowy
Gośćznaczy nie nalezy ale maja jakas tam wspolprace nawiazana
-
Anonimowy
Gośćnie wiedzialem o tym. Chociaz maja w sumie seriale polsatu, wydarzenia itp
-
Anonimowy
Gośćno i maja streaming POLSAT NEWS
-
Anonimowy
Gośća nie wiedzialem o tym nic. Jak maja streaming polsatu news??? Ja nic takiego nie widzialem
-
Anonimowy
Gośćno bo to musisz miec u nich konto premium, zeby moc ogladac polsat news i 5 innych programow.
-
Anonimowy
Gośćslabo. A jakas inna konkurencja?
-
Anonimowy
Gośćhmmmm… streaming livev przez www. Ale przez tableta to to nie bedzie dzialac raczej ani przez tv. Ale na laptopie spoko.
-
Anonimowy
Gośćogladam czasami justin.tv – cos innego polecasz?
-
Anonimowy
Gośćweeb.tv ale to za drobna oplata jest. Ale za to duzo lepsze. Lepsza jakosc i wiecej programow. Wlacznie z HBO i cyfra+ no i te podstawowe.
-
Anonimowy
Gośća za darmo nie da sie tego ogladac?
-
Anonimowy
Gośćda – z przerwa co pol godz na zmiane IP 😀 I czasem jak jest duzo osob to nie wpuszcza;/
-
Anonimowy
Gośća oplata jaka?
-
Anonimowy
Gośćw zaleznosci od tego na ile bierzesz. No ale ja place zazwyczaj 15 zl na miesiac. Wg mnie warto. Calkiem niezla cena…
-
Anonimowy
Gośćno najgorsza nie jest. A cos jeszcze innego?
-
Anonimowy
Gośćsa takie malutkie tunery na usb do laptopow. Dziala calkiem spoko jesli nie ma wiatru i nie masz daleko do nadajnika 😀
-
Anonimowy
Gośćewentualnie jeszcze takie malutkie tv z wbudowanym tunerem i antenka mala 😉
-
Anonimowy
Gośćo! O takich telewizorkach nie slyszalem. Podaj tez jakiegos linka
-
Anonimowy
Gośćdzieki. Bede musial sie w takie cos chyba zaopatrzyc. Jakie kanaly to odbiera?
-
Anonimowy
Gośćwszystkie FTA
-
Anonimowy
Gośća jak to odbiera w praktyce?
-
Anonimowy
Gośćszczerze mowiac nienajlepiej. Oby mobilna tv dzialala lepiej bo to strasznie gubi sygnal. Nie wspomne juz o tym, ze o jezdzie samochodem i odbieraniu tego mozna zapomniec
-
-
AutorWpisy