Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Trzy nowe miejscowości w Play Online
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJa jak widzę taki artykuł to mnie mierzi. Niech Play naprawdę zrobi sobie mapkę z zasięgiem a nie spamuje swoim zasięgiem netu. Mają wszędzie czyli nigdzie. Zresztą dla mnie pomyłka Tłuszcz jest zaraz za Wołominem i co do tej pory nie było tam zasięgu…
-
Anonimowy
GośćKiedy będzie Szczuczyn albo Radzilów?
-
Anonimowy
GośćMam umowę u któregoś z W3 na abonament ale mam w nim 120minut za 30zł do wszystkich więc mi rybka oferta Play. Zresztą do nich nie mam zamiaru przechodzić 🙂 Widać Wy coś za nerwowi, może zasięgu nie ma 🙂
-
Bandyto3xx
Uczestnik@nick – głupiego udajesz czy co? Po pierwsze Play to nowa
sieć, co w 1 miesiąc mają całą Polskę obsadzić zasięgiem?
Po za niezłey offtop z tymi minutami zrobiłeś, kogo
interesuje to że masz 120 minut za 30zł? Ja obecnie za
32,50 mam 166 minut? I co ty na to? I o zasięg się nie martwię jak dzwonie bo mogę korzystać również z plusa
wiec nie jestem nerwowy ze zasięgu nie mam.
-
Anonimowy
GośćAle jak dlugo jeszcze bedziemy nazywac Play nowa siecia? Juz prawie 3 lata sa na rynku. Dla mnie ten news jest bezsensowny. Po co w ogole pisac o trzech nowych miastach? To co? Postawili 3 nowe nadajniki? Lepiej zeby limity poprawili, bo w tej chwili nie maja ani technologii i zasiegu, ani atrakcyjnych cen. Odkad Orange poprawilo swoja oferte, Play nie ma nic do zaoferowania.
-
Bandyto3xx
Uczestnik@sander – Przez 3 lata wybudujesz infrastrukturę wartą kilka
MLD $ ? Jednocześnie zdobywając zezwolenia na budowę i
dogadywać się z mieszkańcami? Dla mnie sieć nową będzie
co najmniej kilka lat a nie 3.
-
mimons
CzłonekPLAY w 2,5 roku ma ponad 600 miejscowości i tylu klientów
gdzie inni operatorzy takich wyników w takim czasie nie
osiągneli
-
Anonimowy
GośćNo nie wiem. Orange pokrylo prawie caly obszar kraju sygnalem cdma byc moze nawet szybciej niz w 2.5 roku. Ale to wiadomo, ze inaczej, bo juz mieli baze. Ale fakt faktem, ze Play nie jest juz nowa firma i nie nazywajmy juz jej tak. Zreszta rynek nie ma skrupolow – nie jest wazne czy jestes nowym operatorem, zcy starym – liczy sie oferta. I tutaj play odstaje. Od orange przynajmniej. innych operatorow nie znam tak dobrze.
-
-
AutorWpisy