Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › Treecon V709 Dual SIM już dostępny -video
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 10 miesięcy temu przez
jurny.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćŻałosne 🙂
-
Anonimowy
Gośćżałosne czy nie – wymienna bateria i wideorozmowy powinny być już w 3GSie! – oczywiście że telefon jest tanią podróbką iPhona – szczególnie zachwyca mnie super ekran dotykowy obsługiwany rysikiem 🙂 widać że na palec musi reagować tragicznie…
-
Anonimowy
Gość*=X= – Przecież w tym tel nie ma wideorozmów.
-
Anonimowy
GośćTo po chaliere druga kamerka z przodu? 😉
-
Anonimowy
Gośćno nie źle w sumie z każdym miesiącem coraz lepiej 😉
a Ja mam takie pytanko który myphone oprócz 8850TV ma nagrywanie rozmów??
-
Anonimowy
GośćNa pewno model 6691, można przypisać tą funkcję np. do
klawisza nawigacji i podczas rozmowy wcisnąć w prawo i
rozmowa zaczyna się nagrywać. A rozmowy nagrywają się
bardzo wyraźnie i głośno.
-
Anonimowy
GośćKumpel kupił 709, muszę powiedzieć, że z palcem nie jest najgorzej, ale czasem faktycznie nie łapie dokładnie. Ważne, żeby skalibrować ekran. Jak nie ma pod ręką ryzika to najlepiej długopisem (wyłączonym) albo wykałaczką pisać, łapie bez problemu 🙂 iPhone to to nie jest, ale jak ktoś lubi gadżety, a nie ma wolnych 2k to warto.
-
radmi
CzłonekWitam. Szukam ekranu dotykowego do tego modelu. Pękł mi panel i nie mogę nigdzie znaleźć. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Proszę o info na adres [email protected]. Pozdrawiam.
-
Anonimowy
GośćJeśli masz miałeś lub chcesz mieć ten telefon to błagam cie napisz do mnie na gg 33828188 ! 🙂
-
jurny
Członek[quote]Witam. Szukam ekranu dotykowego do tego modelu. Pękł mi panel i nie mogę nigdzie znaleźć. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Proszę o info na adres [email protected]. Pozdrawiam. [/quote]
raczej bym się nie spodziewał owocnych poszukiwań. treecon wcale nie ma silnej pozycji jeszcze. -
jurny
Członek[quote]Jeśli masz miałeś lub chcesz mieć ten telefon to błagam cie napisz do mnie na gg 33828188 ! 🙂 [/quote]
nie mam i nie będę miał. Mimo tego, że interesuje się telefonami dual sim a tym bardziej po tym jak widzę jak się męczysz
-
-
AutorWpisy