Treecon V709 Dual SIM już dostępny -video

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim Treecon V709 Dual SIM już dostępny -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152533 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Ekran dotykowy, tryb Dual SIM, przeglądarka internetowa i odtwarzacz video – to tylko niektóre z zaawansowanych funkcji modelu Treecon V709. Niewątpliwą jego zaletą jest wyświetlacz dotykowy 3,4 cala obsługujący 260 tysięcy kolorów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193708 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Żałosne 🙂

• #193709 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

żałosne czy nie – wymienna bateria i wideorozmowy powinny być już w 3GSie! – oczywiście że telefon jest tanią podróbką iPhona – szczególnie zachwyca mnie super ekran dotykowy obsługiwany rysikiem 🙂 widać że na palec musi reagować tragicznie…

• #193710 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

*=X= – Przecież w tym tel nie ma wideorozmów.

• #193711 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To po chaliere druga kamerka z przodu? 😉

• #193712 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no nie źle w sumie z każdym miesiącem coraz lepiej 😉

a Ja mam takie pytanko który myphone oprócz 8850TV ma nagrywanie rozmów??

• #193714 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na pewno model 6691, można przypisać tą funkcję np. do

klawisza nawigacji i podczas rozmowy wcisnąć w prawo i

rozmowa zaczyna się nagrywać. A rozmowy nagrywają się

bardzo wyraźnie i głośno.

• #193715 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kumpel kupił 709, muszę powiedzieć, że z palcem nie jest najgorzej, ale czasem faktycznie nie łapie dokładnie. Ważne, żeby skalibrować ekran. Jak nie ma pod ręką ryzika to najlepiej długopisem (wyłączonym) albo wykałaczką pisać, łapie bez problemu 🙂 iPhone to to nie jest, ale jak ktoś lubi gadżety, a nie ma wolnych 2k to warto.

• #248107 Odpowiedz
      radmi
      Członek

Witam. Szukam ekranu dotykowego do tego modelu. Pękł mi panel i nie mogę nigdzie znaleźć. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Proszę o info na adres [email protected]. Pozdrawiam.

• #263254 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli masz miałeś lub chcesz mieć ten telefon to błagam cie napisz do mnie na gg 33828188 ! 🙂

• #263577 Odpowiedz
      jurny
      Członek

[quote]Witam. Szukam ekranu dotykowego do tego modelu. Pękł mi panel i nie mogę nigdzie znaleźć. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Proszę o info na adres [email protected]. Pozdrawiam. [/quote]
      raczej bym się nie spodziewał owocnych poszukiwań. treecon wcale nie ma silnej pozycji jeszcze.

• #263578 Odpowiedz
      jurny
      Członek

[quote]Jeśli masz miałeś lub chcesz mieć ten telefon to błagam cie napisz do mnie na gg 33828188 ! 🙂 [/quote]
      nie mam i nie będę miał. Mimo tego, że interesuje się telefonami dual sim a tym bardziej po tym jak widzę jak się męczysz

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Treecon V709 Dual SIM już dostępny -video
Twoje informacje: