TP uruchomi własną platformę cyfrową pod nazwą Orange?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi TP uruchomi własną platformę cyfrową pod nazwą Orange?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #154570 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

15 września 2009 r. Telewizja Polska uruchomiła pierwszą, bezpłatną część cyfrowej platformy. Przy tej okazji Piotr Farfał, p.o. Prezes Zarządu TVP dodał, że oferta Telewizji Polskiej wyprzedziła informację mediów, że Grupa TP także pracuje nad stworzeniem własnej platformy cyfrowej i prawdopodobnie już 1 października będzie gotowa do świadczenia nowej usługi.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181871 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po co? TP za niedługo TVP. Ile tych platform jeszcze powstanie? Od lat jestem związany z CP i widzę, że ich oferta jest naprawdę godna uwagi. każdy znajdzie coś dla siebie. cenię ich szczególnie za transmisje sportowe.

• #181872 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Uważam, że to co jest z TP to nie jest dobre. Od lat TP naciąga ludzi. Miliony kar które nigdy nie zostały przez nich zapłacone. Osobiście nigdy bym się nie zdecydował na ich usługi. Ja również jak mój przedmówca korzystam z CP i jestem zadowolony:)

• #181873 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ta, a część tych kar jest regularnie uchylana przez sąd drugiej instancji.

• #181874 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mi się zawsze wydawało że im więcej jest firm które oferują jeden produkt tym lepiej bo panuje konkurencja na której korzystamy my klienci. Mi się sam pomysł podoba, zobaczymy co po za satelitarnym VoD zaoferują, ktoś wie kiedy jakieś szczegóły?

• #181875 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wiadomo, że czym więcej usług tym większa konkurencja i jest to pozytywna informacja ponieważ wtedy ceny będą spadały. Ja właśnie jeszcze czekam przed wyborem ciekawej oferty ale zapoznając się z ofertami różnych platform najlepiej dostosowaną mają chyba w cyfrowym polsacie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: TP uruchomi własną platformę cyfrową pod nazwą Orange?
Twoje informacje: