TP –firma przyjazna klientowi

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe TP –firma przyjazna klientowi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #152800 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Telekomunikacja Polska otrzymała godło ogólnopolskiego programu certyfikującego „Firma Przyjazna Klientowi”. Certyfikat ma oznaczać, że TP zapewnia klientom skuteczną obsługę poprzez kontakt z doradcami na błękitnej linii – 19393 oraz infoliniach technicznych, a także bezpośrednio w salonach sprzedaży tp i przez http://www.tp.pl.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192154 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szczególnie "przyjazna" klientowi jest niemożność odliczenia od podatku neostrady. Nie ma wyszczególnionego internetu na fakturze. Jest zbiorczo z TV i nie wiadomo co ile kosztuje i dlatego nie można odliczyć. Jeśli to jest przyjazna firma, to ja jestem faraonem.

• #192159 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to szkoda ze nie zadali pytania o mnp z tp do orange strefa..jak w koncu lutego dzwoniłem na 19393,przełączali mnie 3 razy bo nie bardzo konsultancji wiedzieli w jakim "dziale" ktos moze odpowiedziec na kilka prostych pytań..wiadomo,cudów nie ma ale taka nagroda to wolne żarty-zwłaszcza za nierozdzielenie 3 opłat w multipakiecie

• #192160 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

TP firma przyjazna klientowi.

Totalna bzdura. Widocznie ci co przyznawali ten tytuł nigdy nie robili żadnych reklamacji w TPsie albo nie byli jej klientami. Wtedy wylazła by na wierzch ich przyjaźń. Błękitna Linia wszelkie reklamacje załatwia na opak. Tak żeby klienta wciągnąć w koszty. W każdej porządnej firmie za pomyłki firmy odpowiada firma (jej pracownik który popełnił pomyłkę) otrzymuje przeprosiny i jakąś symboliczną rekompensatę. Ale nie w tepsie. Tam za pomyłkę firmy odpowiada klient i ponosi koszty niema co marzyć o słowie "PRZEPRASZAM". Ja bym tej firmie nadał zaszczytny tytuł NARODOWEGO ZŁODZIEJA.

• #192161 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Byłem w salonie TP. Spytałem o neostrade 512 z umową bezterminową. Mało z krzesła nie spadłem gdy usłyszałem cene!

• #192162 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na oblusge klienta w TP na pewno narzekac nie mozna. Jest duzo instancji, do ktorych mozna sie odwolac, od BOK zwyklego, salonu, po rzecznika wlazcnie. Zmiana w podejsciu do klienta dotyczy chyba calej grupy tp, jak wejsc na bloga jabczysnkiego i poczytac o loterii orange czy i innym przedsiewzieciu orange, to rzecznik stara sie pomoc kazdemu.

• #192163 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pomóc?? Kolego w czym pomóc? Tu mowa o podejściu TPsy do klienta. Ten co zawinił odpowiada za swoje błędy. W czym abonent zawinił że pracownik operatora źle załatwił reklamacje? Gdzie Słowo przepraszam? Dlaczego ja abonent TPsy zostałem obarczony kosztami za błąd ich pracownika. A dodatkowo TPsa żeby ukryć swój błąd a może też jeszcze na tym zarobić próbowała mi wcisnąć dodatkową umowę. Sprawa ciągnie się kilka lat i nie jest jeszcze zamknięta. jak dotąd nie widzę dobrej woli ze strony NARODOWEGO ZŁODZIEJA.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: TP –firma przyjazna klientowi
Twoje informacje: