Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Toshiba TG01 z 4.1-calowym WVGA ekranem dotykowym
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCałkiem niegruby ten PDA
"Pomimo niewielkiej grubości (9,9 cm)"
Poprawcie to.
A tak co do tematu.
Procek 1 GHz.
Całkiem fajnie rozpoczyna się ten rok dla PDA.
Zobaczymy co będzie jeszcze ze stajni HTC.
-
Fawu
UczestnikNooo….ładne cacko, coby dolar wrócił na 2zł. A tak na poważnie g910 psuje się na potęge, czekałem na g810, bateria nie wytrzymuje 1 dnia, ciekawe czy wzięli sobie to do serca ?? 🙂
-
LesH
UczestnikW błysku flesza ekranik ciemny jak 'pierun’. Jeśli tu błysnął ksenon – rozumiem, lecz jeżeli przy 'lampeczce’ z LED-ów zrobiono te fotki – fatalna jasność wyświetlacza. Przy świetle dziennym będzie problem cokolwiek małokontrastowego rozpoznać na ekranie.
-
Anonimowy
GośćPrzecież Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional obsługuje tylko 65 tyś kolorów… a w specyfikacji jest napisane "TFT 262K"
-
Anonimowy
Gośćta 10 x dotykac kalendarz aby udalo sie go odwrocic i pokazac godzine, dotyk owszem ale nie w takich malych gowienkach!! pozatym 1Ghz to niedawno mialy jeszcze laptopy, ile bedzie mu trzymac bateria? 5 godzin intensywnego uzytkowania??….
-
Anonimowy
GośćWin obsluguje 65k kolorow ale przy np otwarzaniu filmow przy uzyciu sprzetowego dekodera pokaze 256k bo na tyle pozwala ekran. No ale niestety to dziadostwo bedzie pewnie tak jak g500 i g800
-
Anonimowy
GośćG500 nie jest dziadostwem miałeś kiedyś w ręce że mówisz
-
Anonimowy
GośćTFT 262K colors (65K effective) – wyraźnie napisane , nie wiem o co tyle hałasu , uczcie się czytać ze zrozumieniem.
-
Anonimowy
GośćRzeczywiście to dobra bateria potrzebna 🙂
-
Anonimowy
GośćCiekawe ile to bedzie kosztowac:)
-
Bandyto3xx
UczestnikMarzenie, zadrogie takie sprzęty jak dla mnie,
-
Anonimowy
Gośćsuper tel 😉 taka tańsza odmiana HD2