Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Telefon Samsunga z projektorem
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćO w końcu samsung pokazał swój telefon z projektorem, ale nie spodziewałem się że zaprezentuje taki telefon jeszcze na targach CES.
-
Anonimowy
GośćKiedyś się śmiałem że brakuje w telefonie projektora , a teraz to jest realne … szok
czego możemy się spodziewać za lat kilka ?
drukarki w tel ?
-
Anonimowy
GośćSony zrobilo juz aparat fotograficzny z drukarka zdjec.Wiec technologia juz jest 🙂
-
Anonimowy
GośćA co z dźwiękiem? Z głośnika telefonu?:D
-
Anonimowy
GośćTy lol – dźwięk przeciez też rzutuje na sciane… a powazniej, to przeciez nie ma problemu, aby podlaczyc sobie np. sluchawki lub podlaczyc sie do zestawu audio, pewnie w przyszlosci chocby poprzez bluetooth…
-
Anonimowy
GośćKiepsko zapewne jakośc obrazu wyswietlana przez ten projektor będzie bardzo słaba, poza tym obraz będzie mały i bateria pewnie nie pociągnie za długo. Ogólnie to ja dziękuję pozostane przy moim lg ah215 z świetną jakościa ogromnego obrazu a w telefonie może kiedyś…
-
Anonimowy
Gośćbateria przy ciągłym bawieniu się łącznie z projekcjami trzyma 3 dni to bardzo dużo jak na taki telefon jakość na pewno nie jest idealna ale lepiej obejrzeć film z troszke gorszą jakością ale na 50 calach niż na 3. wszystko
-
-
AutorWpisy