- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość5 i pol godziny na pelnej jasnosci wyswietlacza 3,7 cala mozna ogladac divixy.I to bez przerobek takie 700 mb!2 glosniki stereo,wifi,juz jest wersja naviexperta na ten model,8mp aparat ze stabilizacja i autofocusem.No i wyjscie tv-out.I w odroznieniu od omni omnia hd ma 16 milionow kolorow a nie 65 tys.Idealna komorka do ogladania filmow lub surfowania po necie.
-
Anonimowy
GośćProcek 600mhz z ukladem graficznym.Nokia n97 w porownaniu ztym potworem niema szans.Nawet iphon 3.0 ma miec i mniej pamieci i mniejszy wyswietlacz i gorszy ekran bo nie lcd/tfc tylko prawdziwy amoled.
-
Anonimowy
GośćTo mnie pisul rozbawiles – porownanie filmu propagandowego Samsunga przygotowanego specjalnie dla Omni HD i wrzuconego na inny system. Po pierwsze X1 ma sporo wieksza rozdzielczosc i wiecej pikseli wiec logiczne, ze wszystkie sprawy zwiazane z wyswietlaniem obrazu beda wymagaly wiekszej mocy (takze wiecej pamieci na bufor ramki itd). Druga rzecz to pokazywanie filmu skompresowanego kodekiem, z ktorym WM ewidentnie sobie nie radzi. To tak jakby porownywac na obu telefonach film w WMV 🙂
Nie twierdze, ze Omnia HD nie jest szybsza – ten test jednak to zenada tak w oczywisty sposob ustawiona na Omnie ze az boli.
-
Anonimowy
GośćOmnia hd ma rozdzialke 640×360 a x1 800×400?Film to film.Jak x1 sobie nieporadzila z filmem o malej rozdzialce(omniahd)to co dopiero z pelnometrazowka?Tyle kosztuje(2400zl) tak ja bronisz a z czym sobie ten smartfon poradzi?Format 3gp :)Podobne procesory.Xperia niemosi tych 16 milionow kolorow wyswietlac tylko 65 tys to na chlopski rozum cos nietak z tym fonikiem.
-
Anonimowy
GośćA ile będzie kosztowała ta Omnia HD w wolnej sprzedaży? Wie ktoś? Poprzednia omnia mnie miło zaskoczyła, w dniu premiery w Polsce kosztowała 1700zł w oficjalnym sklepie Samsunga.
-
Anonimowy
GośćNiestety telefon nie jest taki cudowy jak sobie każdy wyobrażał, fakt ekran super, szybkość niesamowita, ale jakośc muzyki wydobywająca się przez głośniki tragiczna, fotki robi w 8mpix co z tego jak są w większości prześwietlone, dla kogoś komu nie zależy na dobrym odtwarzaczu i muzyce w sam raz, ja po jednym dniu mam dość. Zapomniałem dodać że tylna klapka z błyszczącego plastiku i już mam rysy
-
Anonimowy
Gośćzastanawiam sie czy to tylko ta róznica ja posiadam OMNIE zwykła ale zapis filmów w HD napewno robi wrazenie tylko po co ten SYMBIAN wsadzili do niego BZDURA na maxa SYMBIAN jest przestażały i nie przynosi pozytku
Obecny stem operacyjny Windows w zwykłej OMNI robi prawdziwe wrazenie
-
Anonimowy
GośćVideo HD w omnii wygląda jak pokaz slajdów, stasznie mało fps-ów, jak dla mnie wogule nie przydatne, bo co to za frajda oglądać przycinające do 2 sekundy video. Już wole VGA z 30kl./s. jakośc trchę gorsza ale przynajmniej płynne
-
Anonimowy
GośćJeżeli mogę mieć ten telefon za złotówkę podpisując umowę na firmę w Orange to jest to oferta warta uwagi. Na wolnym rynku jest on warty majątek. To chyba lepiej już mieć go taniej i dodatkowo mieć dobrą ofertę abonamentową.
-
Anonimowy
Gośćludzie tak sie podniecacie tymi kolorami w omni HD ,ale najpierw zobaczcie sobie ile oko ludzkie jest wstanie roznic kolorow !!! a pozniej takie farmazony piszcie,owszem glosniki stereo na + symbian na —–
-
Anonimowy
GośćGŁOŚNIKI WYMIATAJĄ.. 🙂 Symbian działa wspaniale – szybko, nie zawiesza sie, a bateria trzyma przy mocnym uzywaniu (oprocz wifi) ok 4 dni!! REWELKA!!
zapraszam na http://www.omnia-hd.pq.pl
-
-
AutorWpisy