Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Telefon Fonek dla dzieci wRodzinie
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Rork
CzłonekTaktyka wRodzinie to proste telefony dla starszych i najmłodszych. Moim zdaniem dobry krok. Nie wszyscy w końcu musze być biegli w obsługiwaniu super-hiper bajerów w telefonach z tysiącem opcji. Niedawno można było nawet wyczuć wyrzucenie ludzi nie radzących sobie z technologiami poza nawias i skazanie na telefon stacjonarny (od dawna są modele stacjonarne z dużymi klawiszami i czytelnym wyświetlaczem). Dlaczego nikt nie pomyślał o tym wcześniej? Czy wszyscy użytkownicy telefonii komórkowej muszą być młodzi i podniecać się melodyjkami i grami?
-
Anonimowy
GośćŻyczę im powodzenia… ale jak pomyślę ile fałszywych opinii w przeszłości wtłaczali radykałowie powiązani z RM starszym ludziom – aby bojówki moherrangers protestowały przeciwko lokalizacji stacji bazowych, to ogarnia mnie przekonanie, że "Pieniądz jest bogiem Ojca Dyrektora". Polski katolicyzm na tym ucierpi. Ale co jest ważniejsze… skoro Episkopat nie reaguje.
Chociaż z drugiej strony może mohery nie będą narzekać, że komórki szkodzą. No bo skoro Padre je zaleca, to są ZDROWE!
-
Anonimowy
GośćWieśniacki telefon – dziecko się nabawi kompleksu mohera i będzie wyśmiewane przez rówieśników.
-
Anonimowy
GośćAlcek -> Nie wiem czy czytałeś ale telefon jest dla dzieci do lat 7. A takie dzieci kierują się odczuciami typu ładny, świeci, misio narysowany na telefonie a nie bajerami w postaci mp3, email, czy GPS. To dzieci w szkole podstawowej chcą takich bajerów ale to już od 7 lat w górę.
-
Anonimowy
GośćTy pewnie w wieku 7 lat to sie byś taki gównem bawił jak by miał misia i inne badziewie 7 w wieku 7 lat nawet 6 dziecko wie co to telefon widziało rodziców i takiego gówna na pewno nie chce to jest zabawka dla dzieci do 4 lat.
-
Anonimowy
GośćPATOLOGIA!!!!!
-
Anonimowy
Gośćalcek.moje dziecko ma 4 latka i narazie nikt go nie wysmiał,pamietaj ze to dla dzieci a nie dla dorosłych.
-
-
AutorWpisy