Tańszy telefon i więcej minut dla przedłużających umowę w sieci Era

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tańszy telefon i więcej minut dla przedłużających umowę w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150212 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Z informacji Telix.pl wynika, że dla przedłużających umowę siec Era ma elastyczną ofertę, w której klient przy podpisaniu umowy może negocjować dodatkowe warunki w ramach taryf Rodzinna.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243270 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co ze słynną loteria smsową o której piszą media od kilku dni. Jeszcze nikt nie wygraj miliona, ludzie nie wiedza jak zostali wpuszczeni w maliny i biora udzial w loterii.

Są dziesiątki takich przypadków w neci:

Anna z forum Gazeta.pl: „Dostawałam codziennie SMS-a: Masz szczęście! Bierzesz udział w loterii. W ogóle się nie odzywałam i nie wiedziałam, że z konta schodzi mi dziennie prawie 5 zł. Dopiero rachunek z Ery przyprawił mnie o zawrót głowy, bo w ostatnich miesiącach nie używałam telefonu w tej sieci”.

• #243288 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

widzę że umowy elastyczne stają się coraz to popularniejsze. Jak nie przykładowo konkurencyjna Orange daje możliwość wyboru co do złotówki abonamentu (taryfa dopasowana), to zaraz Era coś w taryfie Rodzinnej takiego proponuje. Ciekawe tylko, czy więcej będzie takich promocji na rynku.

• #243292 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak tylko oferta elastyczna w Orange jest chyba dla biznesu. W Erze biznes stoi w miejscu. Drogie jak cholerka telefony (bez porównania do PLAY czy ORANGE, smsy po 25gr brutto, brak możliwości dokupienia paczki sms (w pakietach biznes) i rozmowy do PLAY nadal droższe prawie 2x od innych. W tej chwili oferta dla indywidualnych jest sporo lepsza. Ciekawe ilu musi odejść od Ery żeby ruszyli też coś ofertę dla firm 😡

• #243329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W tym cenniku jest chyba trochę nieścisłości,patrząc na stronę Ery,” Wymień telefon na nowy” jest co innego proszę to poprawić

• #243365 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zgadzam się z kolegą ten cennik jest nie poprawny jest dokładnie różnica w darmowych minutach do dwóch pierwszych abonamentów :lol :lol :lol :lol 😉

• #245665 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam mam pytanie 🙂 własnie dzisiaj podpisałam umowę na 2 lata i wybrałam taryfe rodzina 20. Najniższy abonament 29 zł bez usług dodatkowych. Czy mogę i w jaki sposób mozna to zrobić jeśli chciałabym zaktualizować paczkę 500 smsów?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Tańszy telefon i więcej minut dla przedłużających umowę w sieci Era
Twoje informacje: