Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Tańszy telefon i więcej minut dla przedłużających umowę w sieci Era
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCo ze słynną loteria smsową o której piszą media od kilku dni. Jeszcze nikt nie wygraj miliona, ludzie nie wiedza jak zostali wpuszczeni w maliny i biora udzial w loterii.
Są dziesiątki takich przypadków w neci:
Anna z forum Gazeta.pl: „Dostawałam codziennie SMS-a: Masz szczęście! Bierzesz udział w loterii. W ogóle się nie odzywałam i nie wiedziałam, że z konta schodzi mi dziennie prawie 5 zł. Dopiero rachunek z Ery przyprawił mnie o zawrót głowy, bo w ostatnich miesiącach nie używałam telefonu w tej sieci”.
-
Anonimowy
Gośćwidzę że umowy elastyczne stają się coraz to popularniejsze. Jak nie przykładowo konkurencyjna Orange daje możliwość wyboru co do złotówki abonamentu (taryfa dopasowana), to zaraz Era coś w taryfie Rodzinnej takiego proponuje. Ciekawe tylko, czy więcej będzie takich promocji na rynku.
-
Anonimowy
GośćTak tylko oferta elastyczna w Orange jest chyba dla biznesu. W Erze biznes stoi w miejscu. Drogie jak cholerka telefony (bez porównania do PLAY czy ORANGE, smsy po 25gr brutto, brak możliwości dokupienia paczki sms (w pakietach biznes) i rozmowy do PLAY nadal droższe prawie 2x od innych. W tej chwili oferta dla indywidualnych jest sporo lepsza. Ciekawe ilu musi odejść od Ery żeby ruszyli też coś ofertę dla firm 😡
-
Anonimowy
GośćW tym cenniku jest chyba trochę nieścisłości,patrząc na stronę Ery,” Wymień telefon na nowy” jest co innego proszę to poprawić
-
Anonimowy
Gośćzgadzam się z kolegą ten cennik jest nie poprawny jest dokładnie różnica w darmowych minutach do dwóch pierwszych abonamentów :lol :lol :lol :lol 😉
-
Anonimowy
GośćWitam mam pytanie 🙂 własnie dzisiaj podpisałam umowę na 2 lata i wybrałam taryfe rodzina 20. Najniższy abonament 29 zł bez usług dodatkowych. Czy mogę i w jaki sposób mozna to zrobić jeśli chciałabym zaktualizować paczkę 500 smsów?
-
-
AutorWpisy