Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Tanie telefony i połączenia w postpaid i mix w świątecznej ofercie Plusa
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPolkomtel, operator sieci komórkowej Plus, przygotował specjalną ofertę promocyjną, w której do końca roku klienci będą mogli nabyć telefony w wyjątkowo atrakcyjnych cenach. Plus w ofertach abonamentowych i Mix oferuje także najniższą stawkę za połączenie – 29 groszy za minutę.
-
Anonimowy
GośćJednak świateczne promocje ruszyły.
-
Anonimowy
GośćOby faktycznie ceny telefonow zaskoczyly na plus
-
Anonimowy
Gośćhmm. Jakby dali w tym nowym mixplusie stawki bez pakietów 29gr/min do wszystkich i pakiety do plus i na stacjonarne po 5gr/min (5zł 100min) by zostały i wybrany nr i wszystko było by możliwe jak w mixplus 3 to zastanawiałbym sie czy warto wydać te 10zł na zmiane taryfy – tylko muszę sie zastanowić czy gra warta świeczki bo zostało mi tylko 160zł do konca w mixplus3. Oferta musiałaby być wyjatkowo dobra by opłacało by mi sie za całe 10zł przejść z taryfy na nową (na mixplus4 i rarkę plusa nie warto było – bo oferty były GORSZE niż mixplus3 – jak będzie?? aż ciekawy jestem. Ale znając plusa to pewnie znowu coś spiepszą.
-
Anonimowy
Gośćte telefony już są w syberyjskiej 75 za 1 zł.więc wielkie mi coś.
-
Anonimowy
GośćOOoo, super, że jest ten nowy Sony Erricson Walkman.
Nigdzie indziej go nie ma.
-
Anonimowy
GośćJak widać tym razem Play nie zaskoczył W3. Jednak czegoś się nauczyły po starcie Play Fresh. Zresztą widać to po odejściach nie są duże przy abonamentach. Trochę Play zebrał pre-paidowców za 5zł/rok, ale tylko tyle osiagnął.
-
Anonimowy
Gośćżałosne to jest… klienciki plusa marudzą że plus nie daje takich promocji. Jestem w PLAY i nie ma lepszejdla mnie oferty a z tymi badziewiastymi abonamentami niech plus sie schowa…
-
Anonimowy
GośćJa tam nie narzekam na swoją Erę płacę 30zł za 120minut do wszystkich plus 15zł za 500mb internetu, oferta bez telefonu i dla mnie rozwiązanie super bo telefon mam. Teraz dają dwa razy w zasadzie wszystkiego więc też się super opłaca. Plus kombinuje i kombinował i traci klientów, proste.
-
Anonimowy
GośćSpoczko ofertka:) za chwilę kończy mi sie umowa ale zostaję w Plusie jak dają to biorę;)
-
Anonimowy
GośćMam pytanie. czy z rarki 90 mogę przejść na taryfy syberyjskie 90?
-
-
AutorWpisy