Tanie Popołudnia i Weekendy w mixPlus do 4 pakietów na miesiąc

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tanie Popołudnia i Weekendy w mixPlus do 4 pakietów na miesiąc

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • #156321 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polkomtel, operator sieci Plus, ulepszył ofertę MixPlusa w promocji „Tanie Popołudnia i Weekendy”. Obecnie Pakiet 100 minut na połączenia w godzinach 16.00-8.00 od poniedziałku do piątku i przez całą dobę w soboty, niedziele i święta z każdym numerem w Plusie i w sieciach stacjonarnych możną włączyć 4 razy na 30 dni.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169644 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niech plus lepiej sie wysili na wielokrotnosc pakietu z minuta do wszystkich za 40groszy,np do5 pakietów w miesiacu..akurat jak ktos duzo gada w plusie (stawki od 5-20groszy) a do reszty miałby 40gr srednia z gadania "pol na pol" w sieci i poza wyjdzie akurat kolo30groszy..wiem w play fresh sa 3pakiety na max min w sieci p4 i stacjo ale mimo wszystko w mixplusie mamy telefon(wiem z simlockiem)ale i nie mamy umowy na czas okreslony a liczbe doladowan-to daje wieksza elastycznosc niz np moja umowa z play na nini mixa za 10pln na 36 miesiecy

• #169645 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tu wlasciwie nie ma czego komentowac, wobec fresza to

plus ma teraz reke w czyms znacznie nieprzyjemniejszym

niz nocnik, pakiety od godziny do godziny na to na tamto,

wazne od tylu do tylu dni do minuty do sekundy…

• #169646 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fresh teraz będzie leciał na stracie względnie wyjdzie na zero, chodzi oto aby wyeliminować małych operatorów biedronki, mobilkingi, avony i tego typu drobnice. I przejąć jak najwięcej prepaidów

Zauważ, że nigdzie nie jest powiedziane że fresh będzie w nieskończoność. Na razie wystartowali tylko z mocną ofertą na kartę a co zrobią dla abonentów ?

• #169647 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja i tak przejdę do Fresha na co najmnie 1/2 roku, tylko dlatego, by zrobić na złość pozostałym operatorom. Zwłaszcza Simplusowi, który mnie okradł. Skończył mi się czas ważności pakietu internetowego – brak informacji o tym informacji. SMS z *121# przyszedł z gigantycznym opóźnieniem. Zeżarło mi 70 zł i zablokowało przychodzące i wychodzące, o czym już się dowiedziałem z SMSa Plusa. A przychodzące miałem mieć ważne do końca marca. Potem okradli mnie z ponad 5 zł, które przepadły, a które musiałem wydać, by odblokować rozmowy przychodzące.

Pierdoleni złodzieje z Plusa,***** im w gardło przez dupę!

• #169648 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

plus to wogole się popsuł a panie z biura obsługi są bardzo nie miłe albo nic nie wiedzą albo się rozłączają a problem zgłosiłem pod koniec stycznia że z zagranicy nie moge się nigdzie dodzwonić to mi pani podpowiedziala żebym sobie kupił inną karte startowa gdzie z nimi mam umowe poprostu z ludzi robią głupków pozdrawiam

• #169649 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla czego w taryfie mix plus4 pakiet 500sms za1gr można tylko raz y miesiącu wykupić. tak samo jest z pakietem darmowe popołudni i weekendy i darmowy numer dla czego tych dwóch pakietów nie można aktywowac jednocześnie w jednym miesiącu. po prostu mix plus sie psuje taryfa mixplus3 była lepsza

• #169650 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja tak wogóle to jestem zadowolona po tej zmianie z mix4 Mogło by być 5 pakietów na popołudnia i wikendy ale juz i te 4 jakoś musi wystarczyć szkoda tylko że nie ma więcej minut do wszystkich noi za trochę mniej kasy a nie jak dotychczas Mogliby dać do wszystkich 60 min po 29 gr za min i wtedy byłoby ok

• #169651 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

szkoda że nie weszłam na te forum 4 dni temu,wtedy nie dała bym się nabić w butelkę złodziejom z plusa ,4 dni temu przedłużyłam umowę,wszystko pięknie ale krowa nie poinformowała mnie że przechodzę na mix 4 i że jest to oferta baaardzooooo nie korzystna w porównaniu do mix 3,pisałam reklamacje ale pewnie nic nie wskóram bo ze złodziejami się nie wygra.OSZUŚCI I ZŁODZIEJE,prokurator się powinien tym zająć

• #169652 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ZDECYDOWANIE DOŁANCZAM SIĘ DO POPRZEDNIEJ OPINII.W MOIM PRZYPADKU BYŁO IDENTYCZNIEI.BARDZO MI SIĘ SPIESZYŁO I NAJWYRAŻNIEJ KONSULTANTKA TO WYKORZYSTAŁA,NAMÓWIŁA MNIE NA PRZEDŁUŻENIE UMOWY.DOPIERO KIEDY OTRZYMAŁAM SMS ZWROTNY DOWIEDZIAŁAM SIĘ,ŻE JESTEM W INNEJ TARYFIE-W BEZNADZIEJNYM MIX 4,TA TARYFA TO PORAŻKA!!!PRZEDE WSZYSTKIM DŁACZEGO NIE MOGĘ AKTYWOWAĆ WIĘCEJ NIŻ RAZ NA MIESIĄC"TANIE WEKENDY I POPOŁUDNIA"?W REGULAMINIE JEST NAPISANE INACZEJ!!!

• #169653 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja wykupuje pakiet 100min na popołudnia i weekendy i jeden darmowy numer w plusie w tym samym miesiącu bez żadnych kłopotów

• #169654 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

plus coraz bardziej oszukuje i naciąga na koszty

• #169655 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dokładnie robia z ludzi wariatów co innego pisza a co innego

mówią

• #169656 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hejka wszystkim;) już nie ma co tak narzekać, bo zawsze może być gorzej, no ale fakt,że tych pakietów jest stanowczo za mało!!!! rzeczywiście nie można niektórych uaktywnić, chciałam minuty wykupić rano i pakietu nie przyjęło!!!!!! tylko po południu idzie i można pare tych pakietów wykupić no i te 500 esek za 5zł to ich też idzie wykupić 10 razy w miesiącu to jakieś pocieszenie:)) pozdrawiam wszystkich nerwowych ludzi,którzy tu pisali heh więcej cierpliwości.

Weronika::))

• #169657 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

banda złodzieji

• #230597 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tylko ludzi oszykują !!! Plus to banda oszutów i tyle !

• #232119 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pojebane nie mozna wykupic pakietu minut i darmowego numeru w jednym miesiacu a sms 10 pakietow spokojnie mi wystarcza minut tez nie jest tak zle z tym tylko ten darmowy nr 😡

• #233574 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to sa naprawde zlodzieje

• #234905 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

super mix 4 !!!!!!!!

• #236070 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

złodzieje. Kupuje pakiet 100 min a tu z kasy na kącie ściąga.

Jebane złodzieje :>

• #245579 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zdziercy

• #247445 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zgadzam sie z poprzednikami, złodzieje i nic więcej. Mam u nich jeden nr w abonamencie, dwa mixy i iPlusa, rezygnuje po kolei ze wszystkiego bo interesy z nimi są kompletnie nieopłacalne. Jak chcą żeby z nimi podpisać umowę to po palcu w dupę włażą, ale jeśli chodzi o rezygnacje to traktują cie jak śmiecia.
      Żeby się pozbyć iPlusa musiałam 4 razy do salonu chodzić bo rzekomo system nie działał… OSZUŚCI! Generalnie po wielu latach doświadczeń z tą firmą ODRADZAM WSZYSTKIM bo NIE WARTO! Może dla nowych klientów to mają jakieś konkurencyjne oferty, ale stałych klientów to mają głęboko w dupie. Po 6 latach współpracy żadnych zniżek, niczego, dają tylko to co wszystkim ;/ ŻENADA i to ewidentna. Nie dość że drogo to jeszcze w salonie jak chce się coś załatwić to stoi się godzinami i jeszcze łachę robią że pomogą… Szkoda słów.

• #255864 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mi to nawet z konta 100 zl zajebali tak o bo za duzo mialem…to jest ***** ŻENADA!!! ostatni raz mixa brałem…po skonczeniu umowy ide do PLEJA:)

• #274845 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jakim kodem zdezaktywować pakiet : Tanie popołudnia i weekendy w mix plusie ? ;d

• #303678 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no naprawdę oszukuja ja już wiele razy byłam okłamana!!!!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: Tanie Popołudnia i Weekendy w mixPlus do 4 pakietów na miesiąc
Twoje informacje: