Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Tak Tak: zbieraj każdą sekundę rozmowy (video)
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
zypolek.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćto play fresh ma lepiej w zbieraj minuty 2 minuty z inne sieci 1minuta do wszystkich sieci tylko 3zl za aktywacje usugi jednorazowo dziwna jest ta era
-
Anonimowy
GośćDobrze jest to zawsze dodatkowe za darmo minuty. Zawsze się to przyda. Aktywacja bardzo tania bo raptem 1zł. Więc się opłaca.
-
Anonimowy
Gośćjak ktoś ma pre-paida w Erze to oferta na pewno godna jest uwagi. Ja tam nigdy nie lubiłem bawić się w comiesięczne doładowania, ustawianie pakietów, zniżek itd, dlatego też od dłuższego czasu korzystam tylko z ofert abonamentowych. Zresztą nie dawno co przedłużyłem sobie plany optymalne z Xperią X10 za złocisza. I mam to już z głowy.
-
Iomega
CzłonekCiekawy pomysł na reklamę:)
-
webis
CzłonekOdbieram miesięcznie koło 200-300 minut połączeń za co dostałbym 100-150 minut w bonusie. Koszt aktywacji usługi to 1 zł, więc w moim przypadku wychodzi 0,01-0,007 grosza za minutę. Opłaca się.
-
Anonimowy
GośćUsługa od dawna w Erze, ale na pewno warta przypomnienia i to w fajnej formie, bo reklama jest na poziomie
-
zypolek
CzłonekPrzede wszystkim – nowe reklamy, szczególnie te dotyczące pakietu internetowego są mega. Ta, również wyszła bardzo fajnie. webis: BONUS Tak-takowy opłaca się każdemu kto odbiera dużo telefonów, ale pamiętaj, że muszą to być rozmówcy z innych sieci niż Era.
-
Anonimowy
Gośćnajlepiej jest wg mnie, mieć wykupiony duży abo i po prostu dzwonić nie patrząc na sieć. W ofercie Play, Ery czy Orange np. wcześniej wspomnianym biznesie ( planach optymalnych), można na pewno trafić jakąś korzystną propozycję.
-
zypolek
Członekpino inwroclaw: ale w Play tych minut nie masz naliczanych sekundowo tak jak w tak-taku, dodatkowo nie sądzę, by tak chętnie ludzie dzwonili do Twojej sieci. Przecież do was jest strasznie drogo 😉 Minuty macie do wszystkich – po co mieli by je dawać do Play, skoro i tak macie darmowe po doładowaniu i wciąż sieć jest raczej mała?
-
-
AutorWpisy