Tak Tak: zbieraj każdą sekundę rozmowy (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tak Tak: zbieraj każdą sekundę rozmowy (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #151062 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era zaprezentowała nowy spot reklamowy usługi Bonus w Tak Taku i Tak Tak Fonie z kurą w roli głównej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237052 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to play fresh ma lepiej w zbieraj minuty 2 minuty z inne sieci 1minuta do wszystkich sieci tylko 3zl za aktywacje usugi jednorazowo dziwna jest ta era

• #237059 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobrze jest to zawsze dodatkowe za darmo minuty. Zawsze się to przyda. Aktywacja bardzo tania bo raptem 1zł. Więc się opłaca.

• #237077 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak ktoś ma pre-paida w Erze to oferta na pewno godna jest uwagi. Ja tam nigdy nie lubiłem bawić się w comiesięczne doładowania, ustawianie pakietów, zniżek itd, dlatego też od dłuższego czasu korzystam tylko z ofert abonamentowych. Zresztą nie dawno co przedłużyłem sobie plany optymalne z Xperią X10 za złocisza. I mam to już z głowy.

• #237081 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Ciekawy pomysł na reklamę:)

• #237089 Odpowiedz
      webis
      Członek

Odbieram miesięcznie koło 200-300 minut połączeń za co dostałbym 100-150 minut w bonusie. Koszt aktywacji usługi to 1 zł, więc w moim przypadku wychodzi 0,01-0,007 grosza za minutę. Opłaca się.

• #237114 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Usługa od dawna w Erze, ale na pewno warta przypomnienia i to w fajnej formie, bo reklama jest na poziomie

• #237135 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Przede wszystkim – nowe reklamy, szczególnie te dotyczące pakietu internetowego są mega. Ta, również wyszła bardzo fajnie. webis: BONUS Tak-takowy opłaca się każdemu kto odbiera dużo telefonów, ale pamiętaj, że muszą to być rozmówcy z innych sieci niż Era.

• #237143 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

najlepiej jest wg mnie, mieć wykupiony duży abo i po prostu dzwonić nie patrząc na sieć. W ofercie Play, Ery czy Orange np. wcześniej wspomnianym biznesie ( planach optymalnych), można na pewno trafić jakąś korzystną propozycję.

• #237297 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

pino inwroclaw: ale w Play tych minut nie masz naliczanych sekundowo tak jak w tak-taku, dodatkowo nie sądzę, by tak chętnie ludzie dzwonili do Twojej sieci. Przecież do was jest strasznie drogo 😉 Minuty macie do wszystkich – po co mieli by je dawać do Play, skoro i tak macie darmowe po doładowaniu i wciąż sieć jest raczej mała?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Tak Tak: zbieraj każdą sekundę rozmowy (video)
Twoje informacje: