Szybki internet już wkrótce tam, gdzie nie było go wcześniej

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Szybki internet już wkrótce tam, gdzie nie było go wcześniej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #157165 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange rozpoczyna sprzedaż usług dostępu do internetu w sieci CDMA. Do końca roku w ich zasięgu znajdzie się połowa powierzchni kraju. Priorytetem operatora jest wyeliminowanie „białych plam” i zaoferowanie szerokopasmowego internetu w miejscach, w których dotąd był niedostępny.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #165490 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jesli to cdma dawaloby srednio500kb/s i wejdzie wersja mobilna w 2009 to nawet limit 3GB wydaje sie dla mnie sesnowny..kto wie?cena terminala do cdma mobile będzie pewnie kosmiczna ale poczekam na tych co przetestuja

• #165491 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Używam OnSpeeda, bo przyspiesza wdzwaniany internet komórkowy w miejscu, w którym mieszka siedmiokrotnie. Czy oferta orange też będzie działać z onspeedem? W tej chwili mam prędkość ok. 700 kbps. Dobrze byłoby, gdyby z orangem to umiało jeszcze przyspieszyć.

• #165492 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wg mnie i tak Orange miał do tej pory bardzo dobrą ofertę mobilnego netu,no ale niektórzy twierdzili że Plus,teraz to się chyba zmieni

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Szybki internet już wkrótce tam, gdzie nie było go wcześniej
Twoje informacje: